Niet uit te houden: 100 uur in de keuken voor je brownies

Meestal als wij brownies bakken, zijn ze nog niet eens goed klaar voordat we al de helft naar binnen geschoven hebben. Deze man staat echter rustig 100 uur in de keuken om zijn brownies te perfectioneren. Afijn, dan heb je ook wat.

Lepeltje in een brownie

Leuk hoor, bakken. Maar wij vinden het eten toch eigenlijk het allerleukst. Geduld doen we niet aan, en dus zitten we er na 10 minuten bakwerk ongeveer zo bij:

Kok Alvin Zhou ziet dit toch anders: de beste man staat tientallen tot honderd(en) uren in de keuken voor een gerecht. Gelukkig legt hij alles vast in geweldige video's vol food porn. Hier een kleine greep uit zijn kookmarathons.

1) Honderd uur voor de brownies. Ter vergelijking: in die tijd maak je ongeveer 120 pakjes Dr. Oetker Browniemix.

2) Nog een keer honderd uur. We snappen dat je van lasagne houdt hoor, maar honderd uur liefde delen we liever met onze huisdieren.

3) Oh, eindelijk een gerecht met minder dan honderd uur werk. Voor deze koekjes sta je maar 48 uur in de keuken. Tja, als je in het weekend toch nergens heen kunt door de lockdown, is dit altijd nog een optie.

4) Soms maakt Zhou ook uitgebreide gerechten waarvoor je slechts een halve dag kwijt bent. Hiermee kun je dus wél je vrienden imponeren zonder dat je hen een week niet ziet omdat je jezelf hebt opgesloten in de keuken.

5) Okee, maar je kwam hier voor de ultra-slow-cookings, dus ter afsluiting een video die weer 24 uur duurt. Dan heb je schijnbaar wel de allerbeste allermooiste allerlekkerste kip aller tijden.

Misschien ook voor jou:
Hotel Nutella: the place to be voor alle Nutella-liefhebbers
Upcomnomnom
  • Videostill, Alvin Zhou @ YouTube
  • Alvin Zhou