Onderzoek wijst uit dat je huisdier je beste bingewatch-maatje is

Je zal bijvoorbeeld nooit een spoiler horen van je trouwe maatje. Ideaal!

hond

Als je een huisdier hebt, dan weet je dat ze een zéér belangrijke rol spelen

bron: media1.tenor.com

Een belangrijke rol in je leven, hebben we het dan over. Chillen op de bank is niet hetzelfde zonder je kat op schoot te hebben en de woonkamer voelt leeg als je doggo niet tegen je aanspringt van blijdschap. Vandaag heeft Netflix een onderzoek naar buiten gebracht, waar wij huisdiereigenaren natúúrlijk niet van opkijken. Want wat blijkt nou? Meer dan de helft van de Netflix-gebruikers vindt zijn huisdier de allerbeste bingepartner! Helemaal niet zo gek natuurlijk, als je beseft dat je huisdier nooit een serie zal spoilen en dat huisdieren de beste knuffelaars ooit zijn!

Dit zijn de o zo belangrijke resultaten van het onderzoek

bron: files.smart.pr

Het eerste wat gelijk opvalt is dat er dus gewoon 30% van de Netflix-gebruikers een account heeft aangemaakt speciaal voor het kijken met zijn of haar huisdier. OKE! Een beetje much of precies juist? Dat laten we aan jou over, maar waar we ons helemaal in kunnen vinden is het feit dat je ALTIJD ruimte moet en zal maken voor je huisdier.

Is dit het favo plekje van je trouwe viervoeter? Dan kan jij daar niet zitten!

Bored Panda

De onmogelijke bochten waarin we onszelf soms wringen spreken boekdelen, maar het is gewoon heel belangrijk dat je harige homie goed ligt! Wat we wel lichtelijk heftig vinden is dat twaalf procent een serie afzet wanneer ze denken dat hun huisdier het programma niet boeiend vindt. Maar goed! Je doet alles voor je huisdier, dus eigenlijk is het ook niet heel gek. 74% kijkt trouwens samen met het beestje, omdat ze genieten van het gezelschap! Bijna de helft (43%) kijkt samen met hun huisdier, omdat het rustgevend is. Maar het beste moet nog komen: 22% kijkt samen, omdat ze dan een gesprekspartner hebben. We weten natuurlijk allemaal dat dit een leugen is! 100% van de huisdiereigenaren praat tegen z'n huisdier #FAKENEWS!!

We kijken trouwens het liefst samen naar Stranger Things

bron: goodyfeed.com

Dat vinden we ergens heel erg sadistisch, want iedereen die seizoen twee heeft gezien weet dat Mews (de kat van Dustin) er een beetje bekaaid afkomt... Pak maar alvast heel veel kattensnoepjes, want nu hebben we zeker wat goed te maken!