Deze 9 types leraren heb je sowieso gehad op de middelbare school

Throwback

leraren

1) De moeder

Geeft geen les, maar gebruikt haar blokuur gewoon om je problemen uit te praten. Je verlaat haar klaslokaal standaard met een grote glimlach en soms ook met een maag vol lekkers dat ze dan gewoon voor de hele klas had gebakken.

via GIPHY

2) De powertripper

Vindt het heerlijk om iedereen het leven zuur te maken, maar wee je gebeente als je iets terug durft te zeggen.

via GIPHY

3) De artistieke chaoot

Proefwerkcijfers? Huh? Oh ja, die liggen nog in het kantoortje. Gelukkig moet deze docente daar toch nog heen, want alle lesmateriaal is ze ook vergeten.

via GIPHY

4) De net-iets-te-cool

Harstikke leuk dat de beste man zijn FIFA-strategieën met je wil delen, maar je moet volgende week gewoon wel dat proefwerk halen. Je bent een docent, geen vriend.

via GIPHY

5) De streng-maar-rechtvaardig

Soms heb je docenten waarvoor je een beetje bang bent, maar waarvan je al snel doorhebt dat je als brave broeder niks te vrezen hebt. Streng? Ja. Rechtvaardig? Ook ja. Respect? Dubbel en dwars verdiend.

via GIPHY

6) De totale prutser

Hij probeert het zo hard, maar respect krijgt deze docent in elk geval niet. Je wilt hem bijna aanraden om gewoon een andere carrière te zoeken.

via GIPHY

7) De creep

Ademt in je nek, kijkt net iets te lang naar je decolleté, en er is een dikke kans dat deze docent over een paar jaar op non-actief wordt gesteld.

via GIPHY

8) De hoogbejaarde docent in denial

Vragen hoort hij niet want hij is inmiddels doof maar draagt geen hoorapparaten. Huiswerk kan hij niet controleren want zijn bril is allang niet meer sterk genoeg. Hij blijft alles steevast volgens de spelling van voor 1995 schrijven. Meneer, ga gewoon met pensioen, alstublieft.

via GIPHY

9) De corrupte leider

Wanneer deze docente je voor het bord riep voor een onverwachte overhoring, dan hoefde je slechts een zak snoep tevoorschijn te toveren om er onderuit te komen. Lekker makkelijk.

via GIPHY

Nostalgie
  • Videostill School of Rock