Zo tover je je iPhone om tot een old-school BlackBerry

Sgat wat is je ping? Terug naar die goeie ouwe tijd!

iPhone BlackBerry

Je jeugd was gewoon niet compleet als je geen BlackBerry in je bezit had. Want wat hebben we hier de blits mee gemaakt op de middelbare school. Door deze zakelijke mobiel voelde je jezelf vet volwassen. Goed nieuws: er is een hoes op de markt die jouw saaie iPhone omtovert tot een old-school BlackBerry!

Hoesje van Clicks

Een nieuw hoesje kopen voor je telefoon is altijd leuk, maar met deze nieuwe gadget teleporteer je jezelf rechtstreeks naar een ander universum. Namelijk die van the good old BlackBerry-days! Met het nieuwe telefoonhoesje van Clicks schuif je zo een fysiek toetsenbordje onder het touchscreen van je iPhone. Waarom je dit wil? Nou, ten eerste zorgt het hoesje ervoor dat je meer schermruimte krijgt. Normaal gesproken neemt het toetsenbord op je telefoon een flink deel van je scherm in. Nooit over nagedacht hé? Maar wanneer je een fysiek toetsenbord onder je scherm creëert, krijg je die ruimte dus weer terug.

Beeld: Clicks

Nog iets wat deze hoes speciaal maakt, is het gevoel wanneer je hem vasthoudt. Een zachte siliconen bumper die comfortabel in de hand ligt, je telefoon perfect beschermt én een vierkant stukje leer aan de achterkant van de hoes die je extra grip geeft tijdens het typen. Het voelt precies aan alsof je typt op de classic BlackBerry en doet je ongetwijfeld denken aan het pingen van vroeger. Ook kun je met het toetsenbord gebruik maken van handige sneltoetsen, waardoor het je belooft sneller door je telefoon te navigeren.

Bemachtigen

Het nieuwe hoesje is er in het knalgeel en grijsblauw en verkrijgbaar voor de iPhone 14 en 15. Wat het je kost? Zo’n 128 euro. Niet niks, maar dan heb je wel wat bijzonders in handen natuurlijk. En daar denken meer mensen zo over, want op de website van Clicks ‘issie namelijk al helemaal uitverkocht.

Trends & Nieuws
  • Clicks, Man-Man
  • Clicks