10 Mensen vertellen wat het meest respectloze is dat gasten ooit in hun huis hebben gedaan

"Iemand stal mijn goede truien en antidepressiva."

yoghurt

1) "Ik liet een dronken vriend op de bank slapen. Hij plaste in zijn slaap en had een dekentje over het kussen gelegd om het te verbergen. Ik kwam er pas achter nadat hij was vertrokken en gaf in de eerste instantie de kat de schuld."


2) "Een vriendin nodigde haar nieuwe vriendje bij mij thuis uit. Hij was superdronken en haalde zijn enkel open terwijl hij rond strompelde, waardoor overal bloed terecht kwam. Ik wilde er een pleister opplakken, maar zijn vriendin gaf aan dat hij niet van pleisters hield. Ik zei: 'jammer dan' en heb boos zijn broer gebeld zodat hij hem kon komen ophalen."


3) "Een gast knipte zijn teennagels in mijn woonkamer. Hij was gewoon een paar uurtjes op bezoek."


4) "Een huisgast had een keer seks met haar vriendje op mijn witte dekbedovertrek terwijl ze ongesteld was."


5) "Een stel ging aan onze keukentafel zitten met een hele taart, die nog niet geserveerd was. Ze pakten allebei een vork en aten op die manier de halve taart op. Niemand wilde daarna nog taart."


6) "Iemand stal mijn goede truien en antidepressiva."


7) "Een vriend van mijn zoon opende alle yoghurts in de vriezer. Hij at ze niet op, hij heeft gewoon alle folietjes eraf gehaald."


8) "Een volwassen man plakte zijn kauwgum onder onze eettafel toen hij het niet meer wilde. Tijdens onze volgende spelletjesavond plakte het aan mijn spijkerbroek."


9) "Mijn nichtje bleef een keer een paar nachten slapen. Toen ik thuis kwam van werk had ze al mijn meubilair verplaatst omdat ze vond dat het zo beter stond."


10) "Oké, ik was nog jong, maar ik ben het nooit vergeten. Een paar vrienden van de basisschool kwamen bij me thuis en sloegen al mijn Lego-sets kapot. En toen snapten ze niet waarom ze nooit meer mochten komen."


Misschien ook voor jou:
10 Redenen waarom mensen die 136x op het stoplichtknopje drukken extreem irritant zijn
Bizar
  • Reddit
  • Unsplash