Koekiemonster blijkt helemaal geen koekies te eten en nu zijn we verdrietig

Huh?! Hallo?! WAT?!

koekiemonster

Lees onder dit gifje De Keiharde Waarheid over de koekjes van Koekiemonster...

via GIPHY

Het is zo'n bekend beeld, zo nostalgisch...

Koekiemonster die op verbazingwekkende snelheid, met verpletterende kracht en met een jaloersmakende vastberadenheid een hele stapel koekjes naar binnen knalt. Leuk feitje: per week worden er zo'n 200 koekjes voor Koekiemonster gebakken. Minder leuk feitje: het blijken helemaal geen koekjes.

via GIPHY

Wacht, WAT?

Ja, je leest het goed. Onze levens zijn een leugen. Koekiemonster blijkt dus puur en alleen geverfde rijstwafels te eten. RIJSTWAFELS. Blasfemie! Goed, het betreft hier (gelukkig) geen uiterst bewuste fitgirl-keuze, maar het is dus omdat er in échte koekjes oliën zitten die het poppenpak aantasten.

via GIPHY

Kijk 'm eens hier verlekkerd kijken naar deze gigantische koekschijf

Moet je nagaan dat hij al VEERTIG JAAR zin heeft in een gigantische suikerbom aan chocoladelekkernijen, maar dat die productielui van Sesamstraat hem het verbieden! Dat is toch inhumaan?! Rijstwafels smaken naar piepschuim!

via GIPHY

DUS. Wij hebben een ideetje.

Een soort koekje van eigen deeg, zeg maar. De producers van Sesamstraat moeten allemaal PER DIRECT op een dieet van rijstwafels. O, en gun deze vrolijke jongen nu eindelijk z'n geliefde chocoladekoekjes en zend dit feestmaal alsjeblieft live uit. Laat Koekiemonster Koekiemonster zijn!

via GIPHY

Misschien ook voor jou:
Quiz | Welk typisch Nederlands koekje ben jij?