Koekiemonster blijkt helemaal geen koekies te eten en nu zijn we verdrietig!

Huh?! Hallo?! WAT?!
koekiemonster

Lees onder dit gifje De Keiharde Waarheid over de koekjes van Koekiemonster...

Het is voor ons allemaal een herkenbaar nostalgisch beeld... Koekiemonster die op verbazingwekkende snelheid, met verpletterende kracht en met een jaloersmakende vastberadenheid een hele stapel koekjes naar binnen knalt. Leuk feitje: per week worden er zo'n 200 koekjes voor Koekiemonster gebakken. Minder leuk feitje: het blijken helemaal geen koekjes. | bron: 68.media.tumblr.com
WAT?! Ja, je leest het goed. Onze levens zijn een leugen. Koekiemonster blijkt dus puur en alleen geverfde rijstwafels te eten. RIJSTWAFELS. Blasfemie! Goed, het betreft hier (gelukkig) geen uiterst bewuste fitgirl-keuze, maar het is dus omdat er in échte koekjes oliën zitten die het poppenpak* aantasten.

*spoiler alert: Koekiemonster is dus niet een echt levend monster, maar een man die vuistdiep in een gigantische haarbol zit. Sorry. Overigens vinden we Koekiemonster ook helemaal geen monster, maar dat is een ander verhaal.

| bron: m.popkey.co
Kijk 'm eens hier verlekkerd kijken naar deze gigantische koekschijf. Moet je nagaan dat hij al VEERTIG JAAR zin heeft in een gigantische suikerbom aan chocoladelekkernijen, maar dat die producentmensen van Sesamstraat hem het verbieden! Dat is toch inhumaan?! Rijstwafels smaken naar piepschuim! Sid - we kunnen er echt niet aan wennen - wordt gewoon al vier decennia aan het lijntje gehouden. KOEKOEK!
| bron: media.giphy.com
Dus, wij hebben een ideetje. Een soort koekje van eigen deeg, zeg maar. De producers van Sesamstraat moeten allemaal PER DIRECT op een dieet van rijstwafels. O, en gun deze vrolijke jongen nu eindelijk z'n geliefde chocoladekoekjes - maak dat gat in z'n mond een stukkie groter - en zend dit feestmaal alsjeblieft live uit. Laat Koekiemonster Koekiemonster zijn! 
| bron: img.buzzfeed.com
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5e8a51caafda6', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });