Lol: 15 Mensen delen de bizarre leugentjes die ze als kind hebben verteld

Ahahaha

pinnochio

1) "Ik had mijn hele klas en de juf ervan overtuigd dat mijn tweelingzus en ik eigenlijk een drieling waren, maar dat we niet mochten praten over het derde kind. Het werd een hele rel."


2) "In groep 5 vertelde ik mijn vrienden dat Hannah Montana gebaseerd was op mijn leven."


3) "Ik zei dat ik een paar jaar naast Louis Tomlinson's vader had gewoond en dat hij soms langskwam. Toen stond ineens in de krant dat Louis en zijn vader al jaren niet gepraat hadden. Aiii"


4) "Ik vertelde mensen dat ik een zusje had die we kwijt waren geraakt in het park en dat ze nooit meer terug was gevonden. Ze rende weg tijdens een spelletje en ik had lang naar haar gezocht, maar kon haar niet vinden en ging toen gewoon naar huis. Geloofwaardig."


5) "Ik heb ooit een heel gedetailleerd verhaal verzonnen over een reis naar Schotland met mijn familie. We hebben daar het Loch Ness-monster gezien. Ik ben nog nooit naar Schotland geweest."


6) "Ik verzon dat ik 's nachts in een zeemeermin veranderde. Het was een hele act waarbij ik dramatisch de muren vastgreep en riep dat mijn benen een staart werden. En dat ik echt moest uitvinden hoe ik ervoor kon zorgen dat het niet meer gebeurde als ik niet in het water zat."


7) "Dat ik recentelijk had ontdekt dat Posh Spice mijn halfzus was. Ik was geobsedeerd met Baby Spice, dus ik dacht dat dat te ongeloofwaardig was. Posh Spice was in mijn ogen een betere optie voor het verhaal."


8) "Ik vertelde mijn basisschoolvrienden dat ik allergisch was voor water. Ik had hier totaal geen reden voor. Ze dachten dat ik al jaren niet in bad was geweest en ik bleef dat verhaal veel te lang volhouden."


9) "Een meisje vertelde mij en m'n vrienden dat ze ooit was platgereden door een bus. We geloofden haar allemaal."


10) "Ik vertelde iedereen, inclusief docenten die konden zien dat het niet zo is, dat ik Plum heette. Ik heet Hailey."


11) "Toen ik een jaar of tien was, vertelde ik mijn vrienden dat ik een papegaai had die het me liet weten wanneer mijn favoriete tv-programma erop was. Waarom? Geen idee."


12) "Ik vertelde mijn vrienden in groep 5 dat mijn opa een schildpaddenboederij had. Dat leek me heel cool."


13) "Ik had mensen ervan overtuigd dat ik een figurant was in de eerste drie Harry Potter-films. Ik ging destijds een paar zomers achter elkaar naar Canada, maar zei tegen mensen dat het was voor de opnames van de films."


14) "Ik maakte mijn klasgenoten op de basisschool wijs dat mijn hele kamer volstond met computers. De waarheid kwam langzaam boven tafel toen ze bleven vragen of ze het mochten zien."


15) "Ik vertelde kinderen op mijn school dat ik een vampier was..."

"...en dat school mijn straf was omdat ik iemand had vermoord. Na schooltijd klopten kinderen weleens op de deur en dan smeekte ik mijn ouders om te zeggen dat ik sliep in de kelder en niet kon komen."

De Leven
  • Videostill