11 Minder leuke feitjes die je niet had willen weten

Je bent gewaarschuwd

minder leuke feitjes

1) De reddingshonden die werden ingezet tijdens 9/11 werden zo neerslachtig van het feit dat ze alleen dode lichamen vonden, dat de reddingswerkers zichzelf begroeven onder het puin zodat de honden ze konden vinden en weer optimistisch werden.


2) Als twee mannelijke platwormen elkaar tegenkomen, doen ze een zwaardgevecht met hun penissen. Degene die verliest wordt vrouwelijk en dan paren ze.


3) De superschattige quokkas (soort wallaby) gooien hun baby's naar aanvallers als ze zich bedreigd voelen.


4) De mooie, kleine en schattige blauwgeringde octopus ziet er lief uit, maar één pijnloze beet van het dier bevat genoeg gif om 25 volwassen mannen te doden.


5) Je kan je eigen longen ruiken, maar je hersenen filteren de geur.


6) De meeste stroomstoringen in Amerika worden veroorzaakt door eekhoorns.


7) Paarden kunnen niet overgeven. Als ze iets verkeerds eten, kan je wel bedenken wat de gevolgen zijn. :(


8) Het kan letterlijk spinnen regenen. Bij dit zeldzame fenomeen gebruiken duizenden spinnen kleine stukjes web om kilometers door de lucht te vliegen.


9) Een derde van de wereldbevolking leeft op plekken waar rond 2070 lange periodes van extreme hitte zullen ontstaan die niet te overleven zijn voor mensen.


10) Honden vinden piepende speeltjes leuk omdat ze het geluid van kleine dieren die doodgaan of in paniek zijn imiteren.


11) Er is een drempel hoger dan 0 voor het aantal kakkerlakken dat in gemalen koffiebonen mag zitten, omdat het schijnbaar onmogelijk is om kakkerlakken compleet uit koffie te houden. De drempel zou liggen op 10 mg kakkerlak per 500 gram gemalen koffie.


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Bizar
  • Unsplash