11 Mensen delen de raarste flirt tips die daadwerkelijk succesvol waren

Van wormen eten tot luid boeren. Het bleek allemaal succesvol. Mensen zijn raar.

new girl

1) Ik probeerde niet te flirten, ik liet gewoon een hele harde boer nadat ik mijn bier op had. Het maakte indruk op een man die in de buurt zat en hij kwam m'n nummer vragen.


2) Ik nam een mes mee naar een eerste date omdat we elkaar online ontmoet hadden. Ik kon hem alleen maar bewaren in de band van mijn (hele strakke) spijkerbroek en tijdens de date was het heel oncomfortabel dus ik zat er steeds aan. Uiteindelijk vroeg hij of ik jeuk had of een mes mee had. Ik zei: 'grappig dat je dat zegt' en haalde het mes tevoorschijn. Op de een of andere manier zijn we na jaren nog steeds samen. Misschien is hij gewoon bang.


3) Ik benaderde een jongen op straat met de meest cliché openingszin ooit door hem te vragen of ik hem ergens van kende. Hij zei nee, waarop ik zei dat ik dat wist maar dat hij er gewoon heel leuk uit zag. We hebben jaren een relatie gehad.


4) Draag een nepsnor of baard. Het werkt, geloof me.


5) Ik schrijf gedichten in m'n vrije tijd. Ik stuurde het meisje die nu m'n vriendin is een liefdesgedicht en het werkte!


6) Toen ik een jaar of 16 was staarde ik gewoon naar degene die ik leuk vond. Ik ging ergens in dezelfde ruimte zitten en bleef staren. Het werkte verrassend vaak, maar ik kan er nu echt niet meer over nadenken. Hoe creepy!


7) Ik praatte in een heel slecht Brits accent, hij ging meedoen. Het was heel grappig. En het werkte.


8) Ik maakte zijn woonplaats belachelijk en negeerde hem daarna omdat ik dacht dat hij getrouwd was. Wij zijn nu al twaalf jaar getrouwd.


9) Ik vroeg iemand ten huwelijk tijdens de eerste tien minuten van de eerste date. Het werkte.


10) Ik danste ongemakkelijk in de buurt van de vrouw die mijn vriendin werd. Ze moest er erg om lachen.


11) Ik vraag iedereen die ik ontmoet hoe ze een worm zouden klaarmaken als ze hem moesten opeten. Ik stel deze vraag al jaren in alle denkbare scenarios, maar het werkt extra goed als openingszin. Heel vreemd, ik weet het.


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Bizar
  • New Girl