9 Mensen die zichzelf echt veel te belangrijk vinden

Maak je klaar om te cringen.

how can i make this about me

1) Het Instagram-account _howcanimakethisaboutme_ verzamelt cringe-opwekkende posts van mensen die... nou ja, allerlei dingen op zichzelf betrekken. Zoals Kim:

2) Eigenlijk zegt de bio het allemaal al: 'Genoeg over mij, wat vind jij van mij?' Of van deze kast. Want het gaat natuurlijk om de kast. En dat daar dan net een spiegel op zit en dat hij toevallig geen shirt aan had. Ja, nou ja. Dat kwam dan net zo uit.

3) Of Rob, die eigenlijk maar even wil zeggen dat hij wel heeeel dichtbij de oorsprong van de Afsluitdijk zit. Hij heeft hem eigenlijk praktisch zelf gebouwd.

4) En het is natuurlijk heel erg dat een renner zwaargewond naar het ziekenhuis moest. Maar stel dat je deze foto ziet en je wordt gewoon verliefd op dat truitje en je kunt er niet achterkomen waar je hem kunt halen. Dat moet natuurlijk koste wat kost voorkomen worden.

5) Diederik vindt het zo bizar allemaal dat hij zichzelf maar even citeert om te laten zien dat hij hetzelfde punt ook al gemaakt heeft.

6) Ja, je zou het niet zeggen, maar Van Gogh staat ook op deze foto.

7) Geeft niet meid, het is ook lastig focussen op die twee enorme rode pleisters op je arm.

8) "Harry Potter"

9) Of deze dame, die het erg zwaar heeft gehad in... Nee. Weet je wat. Laat maar verder. (Maar check het account wel even, want er is nog veel, veel meer waar dit vandaan kwam.)

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.