Date-leed: 12 Bizarre en ongemakkelijke date-verhalen

Ai

dates

1) Tijdens onze eerste date in een koffietentje pakte hij ineens mijn voet op

Ik had leuke sandalen aan, maar hij wreef ineens over mijn voet en dat vond ik al raar. Maar daarna stopte hij al mijn tenen in zijn mond. Aan tafel. Tijdens de eerste date. In het koffietentje.

2) Een jongen kwam 45 minuten te laat op de date zonder iets te laten weten

Hij kwam binnen op het moment dat ik weg wilde gaan, telefonerend met een vriend. Toen ik hem wilde begroeten deed hij een hand omhoog en zei hij letterlijk 'shhh'. Ik hoorde de vriend vragen of hij al gescoord had. Ik zei luid: 'Nee en dat gaat ook niet gebeuren.'


3) Hij zei dat hij vier kinderen had bij drie vrouwen en dat hij in al zijn relaties vreemd was gegaan

Vervolgens zei hij dat hij echt het gevoel had dat het met mij anders zou zijn. Ik zei dat ik naar het toilet moest en maakte dat ik wegkwam.

4) Hij nam me mee naar een museum over de Tweede Wereldoorlog en zei: 'Weet je, niet alle Nazi's waren slecht.'

Ik ben onmiddellijk weggegaan.

5) Ik besefte me dat hij iets in mijn drankje had gedaan

Zijn excuus was dat hij eigenlijk zijn eigen drankje had gespiked en mij het simpelweg wilde laten proeven, dus hij vond niet dat het zijn fout was. Ik voelde gelukkig direct dat het niet goed was dus ik ben snel naar huis gereden. Dat had zo verkeerd kunnen aflopen.


6) Ze praatte keihard door de film, maar zodra iemand een klein geluid maakte zei ze dat diegene stil moest zijn

7) Een jongen kwam een keer op een date met een PowerPoint-presentatie over de eisen die hij stelde aan een partner

Eisen waren onder andere: moet huisvrouw zijn, moet vier kinderen krijgen: twee jongens en twee meisjes, niet werken of de ambitie hebben om te werken, geen mannelijke vrienden hebben, maar wel openstaan voor naar bed gaan met mannen die door hem waren uitgekozen zodat hij kon toekijken. Ik heb het twee uur volgehouden.

8) We ontmoetten elkaar buiten het café waar we hadden afgesproken en nog voordat we naar binnen gingen zei hij: 'Oké, voordat we beginnen wil ik je laten weten dat ik uit een rijke familie kom en dat er goed voor je gezorgd gaat worden. Ik wil direct nadat ik ben afgestudeerd trouwen, maar jij hoeft je geen zorgen te maken over een studie. Je kan gewoon thuisblijven.'

Ik heb nog nooit zoveel red flags bij elkaar gezien en ben niet eens aan de date begonnen.


9) Ze wilde tijdens de eerste date naar trouwjurken kijken

10) Hij probeerde uit te leggen dat zijn familie banden had met de KKK, maar niet om racistische redenen

Dit was nadat hij alle niet-Amerikaanse restaurants had afgekraakt. Ik gaf hem het voordeel van de twijfel omdat hij uit een klein dorpje in Texas kwam, maar heb de lijn getrokken bij de preek over de KKK. Ik weet niet waarom hij me überhaupt had uitgenodigd voor een date, ik ben vrij duidelijk Spaans.

11) Hij knipte met zijn vingers naar de serveerder

Het was zo aso, ik schaamde me dood. Ik ben gelijk weggegaan.


12) Ze had haar beste vriendin meegenomen naar de date zonder dat ik het wist. Later kwam haar broer, daarna haar vader. Daarna haar moeder en haar neefjes en nichtjes

Gelukkig was het restaurant behulpzaam en hielpen ze me door de achteruitgang te vertrekken toen ik aangaf dat ik naar het toilet ging.

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Bizar
  • The Karate Kid