Deze kandidaten doen mee aan de winter-editie van B&B Vol Liefde (en schrijven kan nog)

Het tweede seizoen wordt aankomende winter opgenomen

winter

Wij doen er alles aan om het B&B gat op te vullen en dus kijken we alvast vooruit naar de winter-editie van B&B Vol Liefde: Winter Vol Liefde

Een concept dat eigenlijk niet verkeerd kan gaan: B&B Vol Liefde + sneeuw en kerst-vibes

De deelnemers van het tweede seizoen zijn al een tijdje bekend (en schrijven kan dus nog!)

We zetten ze voor jullie op een rijtje:

Mike (33)

RTL

Volgens zijn profiel op de website van RTL is Mike een 33-jarige spontane en ondernemende man. Hij omschrijft zichzelf als een echte levensgenieter en woont sinds 2014 in het Oostenrijkse Seefeld in Tirol. Hij is daar destijds met zijn ouders naartoe gegaan en is daar mede-eigenaar van een skischool.

Hij leidt een actief leven in de bergen, maar is nog op zoek naar een sportieve en reislustige Nederlandse dame om zijn leven mee te delen. Zie jij jezelf wel afreizen naar Tirol voor Mike, dan kan opgeven hier (voor alle andere deelnemers overigens ook)

Jorik (27)

RTL

De 27-jarige Jorik is drie jaar geleden verhuisd naar het Oostenrijkse Fürth. Hij is daar werkzaam als snowboard- en skileraar en staat daarnaast achter de bar. In de zomer klust hij ook nog bij als timmerman. En daar is-ie best goed in, want hij heeft ook zijn eigen huis gebouwd.

Wat betreft een partner is Jorik op zoek naar een leuke vrouw die sportief en avontuurlijk is en sneakers boven pumps verkiest. Schrijven kan via de link hierboven.

Adrienne (50)

RTL

Adrienne is 50 en een aantal karaktereigenschappen die voorbij komen op de site van RTL zijn ondernemend, humoristisch en daadkrachtig. Adrienne heeft twee kinderen van 14 en 19 en is eigenaar van een enorm hotel met 83 kamers in Zwitserland. Haar man kwam vijf jaar geleden te overlijden en sindsdien runt ze het hotel met een team.

Adrienne staat nu open voor een nieuwe relatie en is op zoek naar een nuchtere man met brede interesses. Op het gebied van muziek houdt ze bijvoorbeeld van zowel smartlappen als opera.

Judith (37)

RTL

Sinds drie jaar woont de Nederlandse Judith in de Franse Pyreneeën. Ze had behoefte aan een vrij leven met dieren in de natuur. Ze is in Frankrijk dan ook werkzaam als boerin. Daarnaast verhuurt ze een vakantiewoning en voor de gasten kookt ze uit haar eigen moestuin. Ze is op zoek naar een partner (man of vrouw) met een passie voor natuur, dieren en buitenleven. Iemand die initiatief neemt en sterk in diens schoenen staat.