11 Foto's van huisdieren die denken dat ze zich heel goed verstopt hebben

Dieren en hun verstopplekken

huisdieren

Iedereen met huisdieren weet het: er is geen dag dat het ze niet lukt om je op te vrolijken. Ze zitten vol hilarische streken en ieder huisdier is wel een klein beetje raar. Maar daarom houden we alleen maar meer van ze. Hieronder zetten we een aantal huisdieren op een rijtje die denken dat ze heel goed zijn in verstoppertje spelen. Waarom zijn dieren zo schattig :(

1) Je verstoppen bij de dierenarts is dan wel weer best lastig overigens

2) Ah, de klassieke verstopplek: achter de gordijnen. Alleen net wat minder effectief als de gordijnen doorzichtig zijn

3) 'We vertelden hem dat hij moest stoppen met blaffen omdat we in een appartement wonen. Hij kreeg een 'tantrum' en verstopte zich vervolgens onder de koelkast.'

4) Verstoppen als je hulp hebt is dan wel weer veel makkelijker

5) Hehehehehe

6) 'Ik heb eindelijk ontdekt waar Tank de kat zich verstopt. Ik zag het alleen maar omdat er op tv een vogel te horen was en hij zijn hoofd een stukje omhoog deed. Wie kan hem vinden?

7) 'Mijn kat die zich probeert te verstoppen zodat ik zijn nagels niet kan knippen.'

8) 'Mijn hond verstopt zich altijd op het moment dat het tijd is om naar huis te gaan en het hondenpark te verlaten.' Wij zien inderdaad ook echt niks. Geen idee waar hij gebleven is.

9) Wow, dit bosje is echt vet realistisch in de vorm van een hond geknipt. Knap gedaan.

11) Ook hier geen hond te zien

Kortom: de 'verstopplekken' van onze huisdieren zijn eindeloos. Wat is de gekste plek waarop jij je huisdier ooit hebt aangetroffen? Heeft hij/zij ook een standaard verstopplek als 'ie 'straf' krijgt? Laat het ons zeker weten door een comment achter te laten op Facebook. Het liefst met foto natuurlijk!