Fun op Funda: Dit is nu het duurste huis dat op Funda staat

Funda-en, het zou een werkwoord moeten zijn. Upcoming deelt iedere week een pareltje van ieders favoriete website. Deze keer het allerduurste huis dat je er kunt vinden.

funda

Het is alweer even geleden dat we hebben gecheckt wat het duurste huis op Funda is en we werden ook nu niet teleurgesteld

Beeld: Funda
Beeld: Funda

Het duurste huis op Funda vind je momenteel in Bosch en Duin, geen verrassingen tot zover. En in de omschrijving worden de woorden eldorado, hedendaags hightech kasteel en spectaculair in alle opzichten gebruikt. En daar is eigenlijk niets van gelogen.

De hightech villa ligt op een landgoed van 3,2 hectare middenin een eigen bos, want waarom ook niet

Beeld: Funda

Het heeft een woonoppervlak van 2.163m2 en het wordt omschreven als de ideale plek om je terug te trekken uit de hectiek van de stad het zakenleven. Wat ons betreft kan dat ook best in een gezellig rijtjeshuisje, maar goed als je ook een bos van ruim 3 hectare kunt kopen snappen we dat wel, natuurlijk. En eerlijk: het is ook wel echt heel mooi.

Het huis heeft natuurlijk een zwembad waar je met een druk op de knop een marmeren dansvloer van kan maken (ja echt) en een eigen bioscoop

Beeld: Funda
Beeld: Funda
Beeld: Funda

Maar ook een sportschool, een wellness met hammam, een 8-persoons whirlpool en verschillende regendouches. De bioscoopzaal wordt trouwens voor het gemak ook maar gelijk vergeleken met Tuschinski.

Wat dit alles kost? De villa met z'n bos en zwembad annex marmeren dansvloer staat op Funda voor €18.000.000

Beeld: Funda
Beeld: Funda

Dat wordt waarschijnlijk dus nog even doorsparen. Maar goed dan krijg je wel een verwarmde oprit, een garage met plek voor 10 auto's, een wijnkelder, een biljartkamer, een personeelsruimte die groter is dan een gemiddeld huis in Amsterdam, een lift, Gaggenau-apparatuur in de keuken, designbadkamers een gastsenverblijf en jawel drie top golfbanen in de omgeving.