Fun op Funda: Dit is het duurste huis dat nu op Funda staat

Funda-en, het zou een werkwoord moeten zijn. Upcoming deelt iedere week een pareltje van ieders favoriete website. Deze keer het allerduurste huis dat je er kunt vinden.

funda

Het duurste ‘huis’ op Funda is eigenlijk een landgoed met meerdere verblijven en een enorm park.

Bron: Funda.nl

Het ligt in Aerdenhout, want uiteraard.

Bron: Funda.nl

En hoeveel je moet sparen is lastig te zeggen, maar je moet in ieder geval een hypotheek kunnen aanvragen voor zo’n 15.750.000 euro, want dat is voor hoeveel dit ‘huis’ op Funda staat.

Bron: Funda.nl

Je krijgt er dan ook wel een hele hoop voor terug. Zoals een woonoppervlak van 1580m2 en 9 slaapkamers.

Bron: Funda.nl

Maar ook monumentale toegangspoorten, aparte trappenhuizen voor bewoners en personeel en naast het hoofdhuis ook nog twee andere verblijven in de vorm van ’t Koetshuis en ’t Jagthuys. 

Bron: Funda.nl

En met een perceel van zo’n 38.181m2 is een tuinman ook geen overbodige luxe. Is zelfs een apart dagverblijf met toilet en een keukenblokje voor. Want die burgerlijke boterhammen hoeven natuurlijk niet op jouw hardstenen aanrecht klaargemaakt te worden.

Bron: Funda.nl

Ook heb je een servieskamer, werkkamer, bibliotheek, biljartkamer, strijkkamer, garderobekamer, wijnkelder, fitness en wellnessruimte met sauna, zonnestudio en badkamer erin. 

Bron: Funda.nl
Bron: Funda.nl
Bron: Funda.nl

Eigenlijk hoef je dus nooit meer van huis. Een beetje wat je dit jaar ook al doet, maar dan de ultra fancy, luxe, rich bitch versie zeg maar. Meer zien? Check ‘m hier