Dit account deelt het beste (en slechtste) stadion-eten ter wereld

Nu honger!

stadion eten

Bijna net zo belangrijk als de wedstrijd is het eten dat in stadions te verkrijgen is. Het Twitter-account FootyScran deelt menuutjes die te krijgen zijn in stadions over de hele wereld, inclusief de prijs. Vervolgens mogen de volgers een oordeel vellen door middel van een poll: is het een scran (lekker eten) of niet? We zetten er een aantal op een rijtje, maar pas op: als je honger hebt gaat dit pijnlijk worden.

1) Een dubbele cheeseburger met patat (ja-haa of friet)

De poll is op moment van schrijven net een uurtje onderweg, maar bijna alle 5,900 stemmen zijn het erover eens: dit is een scran. Terecht, als je het ons vraagt.

2) Pulled pork met aardappelwafeltjes

3) Patat (we gaan niet elke keer ook friet benoemen), erwtjes, jus en muntsaus (ja echt)

Je leest dit en je weet: dit kan alleen maar uit Engeland komen. Dat is dus ook zo. De foto's van het eten maakt trouwens ook veel los op Twitter. En dat levert reacties op die het account nog leuker maken.

4) Een tientje voor een wrap met eend

En ook hier was Ben weer at it met de reacties.

5) Nacho met dips in Camp Nou

En daar betaal je dus 6 euro voor. Maar goed, met zo'n uitzicht smaakt alles lekker natuurlijk.

6) Gegrilde kip en gehaktballetjes in een zoet en pittig sausje, verkrijgbaar in Thailand voor zo'n 35 cent. Ja echt.

7) En waar je net zeker wist dat we in Engeland waren, schreeuwen deze unicornpannekoeken met confettisiroop Amerika

En wanneer je als Amerikaan commentaar levert op de Britse klassieker 'mushy peas' kan je dit natuurlijk terugverwachten:

Ook een mening geven over gerechten in stadions of gewoon nog meer zin krijgen in alles waar het nu te vroeg voor is? Op het Twitter-account FootyScran vind je nog veeeeeeel meer fast food-content. De volgende keer dat je in een stadion bent toch beter op het menu letten.