Zo zien de mensen van Geordie Shore er ruim tien jaar later uit

Ja, Geordie Shore is alweer 11 jaar geleden in premiere gegaan.

Geordie Shore

In Mei 2011 was Geordie Shore voor het eerst te zien op MTV

Van de Engelse reality serie zijn uiteindelijk 165 afleveringen gemaakt, inclusief specials. De Engelse spin-off van Jersey Shore hield de gemoederen flink bezig en er zijn heel wat castleden voorbij gekomen. We hebben uitgezocht hoe het tegenwoordig met een paar van de meest legendarische Geordies gaat. En ja, je moet in sommige gevallen een paar keer kijken, maar ze zijn het echt.

1) Chloe Ferry

Chloe in 2015
Chloe nu. Beeld: Brunopress

De beste meid was pas 19 toen ze in 2015 haar intrede deed in Geordie Shore. Inmiddels is ze 26 en flink veranderd. Van de cosmetische ingrepen die ze heeft gedaan heeft ze nooit een geheim gemaakt. Het heeft haar tienduizended euro's gekost en in Geordie Shore: their story vertelt Chloe openlijk over haar onzekerheden en angsten. De cosmetische ingrepen waren bedoeld om internettrollen de mond te snoeren. Maar wat bedoeld was als snelle oplossing, bleek dat toch niet te zijn. Inmiddels is de reality ster naar eigen zeggen klaar met cosmetische chirurgie. Ze heeft zich volledig gericht op sporten.

2) Charlotte Crosby

Charlotte in seizoen 1 van Geordie Shore
Charlotte nu. Beeld: Brunopress

Publiekslieveling Charlotte Crosby is vanaf dag één onderdeel van de Geordie Shore-cast, maar is in de loop der jaren ook ontzettend veranderd. Als ze had gedronken kreeg ze de bijnaam Psycho Charlotte, maar toch bleef vooral haar vrolijke en vriendelijke persoonlijkheid de aandacht die het verdiende. Toen Charlotte uit de realityshow stapte, ontpopte ze zich tot een heuse fitgirl. Ook kreeg ze haar eigen tv-programma's. Van kritiek die Charlotte te verduren kreeg naar aanleiding van de plastische chirurgie die ze liet doen lijkt ze zich niks aan te trekken. Ze blijft lekker doen waar ze zelf zin in heeft.

3) Gaz Beadle

Gaz tijdens Geordie Shore en hieronder zie je 'm nu als heuse family man

Waar je bij Geordie Shore vooral denkt aan losgeslagen wildebrassen, is Gaz Beadle tegen alle verwachtingen in een heuse familieman geworden. Gaz, die eigenlijk gewoon Gary heet, was vijftien seizoenen lang te zien in Geordie Shore. Hij was dol op knappe vrouwen, hoewel zijn hart altijd bij Charlotte Crosby leek te liggen. De knipperlichtverhouding tussen de twee heeft lang stand gehouden, maar inmiddels heeft Gaz een relatie met Emma McVey, sterker nog de twee zijn inmiddels getrouwd. Samen hebben ze twee kinderen.

4) Holly Hagan

Holly in seizoen 1 van Geordie Shore
Holly nu. Beeld: Brunopress

Ook Holly zat vanaf dag één in Geordie Shore. De realityster, die een tijdje felrode extensions droeg en dankzij haar fake tan en voorliefde voor make-up van volgers de bijnaam 'Barbie' kreeg, lijkt het tegenwoordig over een andere boeg te gooien. Ze deelde onlangs zelfs een video zonder make-up.

5) Vicky Pattison

Vikcy tijdens Geordie Shore
Vicky nu

Vicky zit ook sinds seizoen 1 in Geordie Shore en door de serie leerden we haar kennen als 'Volcano Vicky'. Ze was niet bij de shotjes weg te slaan en was bijna altijd bij alle drama betrokken. En dat zegt wat, want er was nogal eens drama. Tegenwoordig is Vicky meer van de sapjes van van de shotjes en deelt ze op social media regelmatig de 'echte' reality van haar leven met ongekamd haar, onderkinnen en haar make-up-loze gezicht.

Nostalgie
  • Geordie Shore/MTV