Fun op Funda: Je kan eigenaar worden van je eigen Alpaca-woonboerderij

Funda-en, het zou een werkwoord moeten zijn. Upcoming deelt iedere week een pareltje van ieders favoriete website. Deze keer een alpaca-woonboerderij

funda

Op Funda komen de meest bijzondere huizen voorbij, maar we hebben nu toch een parel gevonden...

Beeld: Funda
Beeld: Funda

Deze woonboerderij staat in Hedikhuizen aan de Oude Schoolstraat. De oorspronkelijke boerderij uit 1900 is opgenomen in een veel groter huis en staat op 20.000 grond. En op die grond is dus iets fantastisch aan de hand...

Bij de villa hoort namelijk een Alpaca-boerderij

Beeld: Funda
Beeld: Funda

Naast de siertuin heeft de woning namelijk verschillende weilanden, waar nu alpaca's grazen. Ook zijn er stallen en een hooimijt aanwezig. Alle voorzieningen dus om de alpaca-boerderij voort te zetten en je droom uit te laten komen.

Natuurlijk heeft het huis nog veel meer voorzieningen: een dubbele garaga, een Vlaamse schuur, een bakhuisje, een kantoor, een botanische tuin met vijver, een boomgaard en wandelpaden (in je eigen tuin!)

Beeld: Funda
Beeld: Funda
Beeld: Funda

In de tuin vind je daarnaast meer dan honderd oude rassen aan peren, appels, pruimen, kersen, bramen en bessen. Er is een groot kantoor aangelegd, het huis beschikt over verschillende badkamers en een speelkamer en je het niet alleen een vijver, maar ook je eigen ven.

Wat dit alles kost? De boerderij staat op Funda voor €1.700.000 (exclusief Alpaca's)

Ja, dat is een flink prijskaartje, maar voor je droom moet je wat over hebben. En dan word je dus wel elke dag wakker tussen de Alpaca's. Kan je gewoon op je eigen erf high tea-en met ze. Wanneer je maar wilt.

De Leven
  • <a href="https://www.funda.nl/koop/bosch-en-duin/huis-87779008-biltseweg-7/" target="_blank" rel="nofollow">Funda</a>