6 Redenen waarom de Natte Neuzen Show weer terug op TV moet

Martin Gaus is de OG hondenheld

natte neuzen

1) Als 90s-kindje heb je ongetwijfeld warme herinneringen aan het televisieprogramma Natte Neuzen met Martin Gaus. Ter opfrissing delen we gelijk even een filmpje...

2) Apporteren was een geweldig onderdeel uit het programma


Zo'n hond die het vertikte om allerlei shit op te halen, terwijl de bloeddruk van het baasje levensbedreigende hoogten bereikte... Heerlijk.

3) En er was een element waarbij je het ras van de puppy moest raden


Er kunnen nooit teveel puppy's op TV zijn. NOOIT! Sterker nog, ik durf te zeggen dat er op dit moment te weinig puppy's op de buis te zien zijn.

4) Het programma was goed voor je woordenschat

Beeld: vandale.nl

Voor Natte Neuzen had je nog nooit van het woord kynologie gehoord, laat staan kynologenclub. Maar dankzij de show leerde je de betekenis.

5) Dit onderdeel

En dan natuurlijk vooral als het misging. Dat was eigenlijk altijd het leukste. Honden die niet doen wat ze moeten doen terwijl hun baasjes als een dolle proberen om daar verandering in te brengen.

6) Dat zou betekenen dat Martin Gaus weer op televisie komt

En die staat sowieso garant voor pittige televisie. Omg hoe schattig zijn deze honden. Kortom: er zijn te weinig honden op televisie en te weinig Martin Gaus. En zeker in die combinatie. Dus waar is de Natte Neuzen Show nou?

Nostalgie
  • YouTube