10 Hoogtepunten van het concert van Harry Styles in Amsterdam

HOERA!

harry styles

1) De voorpret

@stellaleloux If you saw me and wondered if i took a picture of you dm me on insta and i’ll check&lt3 #harrystyles #ziggodome #amsterdam #harrystylesamsterdam @HSHQ ♬ Satellite - Harry Styles

Je was al maanden bezig met het samenstellen van je outfit, het zoeken van de perfecte kleur boa en het uitproberen van allerlei make-up looks en kapsels. En via TikTok, Twitter en Instagram heb je natuurlijk alle voorgaande shows van Love on Tour op de voet gevolgd. Wat zou hij in Amsterdam dragen? Zou hij Fine Line weer zingen of toch Medicine? Wat moet er in hemelsnaam op je bordje: de voorpret van LOT mag echt niet onderschat worden.

2) De outfit

Wembley 1 could never. De redactie is misschien niet objectief (haha denk je? Hoewel: ik heb meer LOT-shows bijgewoond), maar dit was de beste outfit van de tour tot nu toe.

3) Dat haar

Dat plukje. En dit moment trouwens ook.

4) Eh... dit?

Ja, hier gaan we dus niks over schrijven verder. 🙃

5) De sfeer

Harries zijn de beste fans. BN-ers, recensenten, ouders in het publiek en andere mensen die aan de haren meegesleurd werden naar de ZiggoDome afgelopen zaterdag hebben hun ogen uitgekeken. De liefde, de outfits, de polonaises, dansjes en tranen van geluk: het komt nergens zo bij elkaar als bij een Harry Styles concert. Wisten we al, maar altijd leuk als het 'buitenstaanders' ook opvalt.

6) Dit duo

Zelfs de paar minuten dat Harry niet on stage was voor de encore werd een hoogtepunt dankzij dit duo.

7) HOERA!

Laten we ook even stilstaan bij het feit dat Harry 100% klaar was om in 2 seconden een heel Nederlands liedje te leren. 'How does it go?' 😭

8) Dit moment van Lena en Peter

We betwijfelen nog steeds of deze namen 100% kloppen, maar hij heeft in ieder geval zijn best gedaan. We hebben in ieder geval nog nooit eerder zo ademloos toegekeken bij iemand die een telefoongesprek aan het voeren was waarvan we geen woord konden verstaan.

9) De DISCO MEDLEY

15 minuten springen en schreeuwen, wetende dat Kiwi ook nog komt is de ultieme vorm van doorzettingsvermogen. (Ook semi-beledigd zijn dat iedereen al 'disco medley' riep voordat hij het deed.)

10) MEDICINE

Er was echt nog zo veel meer, maar we sluiten af met Medicine. Met een speciaal bedankje voor de fans die de vlag hadden opgehangen op het eerste balkon. En aan Harry. Voor al het bovenstaande en de rest. Hopelijk tot snel ❤️.