Kringlopen en schoolgala: 9 Vette dingen uit de nieuwe Sims-uitbreiding die vandaag uitkomt

Zo leuk!

sims 4

Vandaag komt de nieuwe Sims-uitbreiding 'Middelbare School' uit en die komt met een aantal hele coole features. We zetten er een aantal op een rijtje.

1) Kringloopwinkels

simscommunity.info simscommunity.info

We beginnen gelijk met onze favoriet. De nieuwe uitbreiding, die gebaseerd is op het leven van tieners, heeft namelijk kringloopwinkels. Iedere dag vind je andere tweedehands items om uit te kiezen in de kringloopwinkel.

2) Lichaamsbeharing

Jaaaa, voor het eerst sinds de release van Sims 4 kan je nu ook lichaamsbeharing voor armen, benen, rug en borstkas instellen. Deze feature wordt overigens ook beschikbaar in de base game, maar de middelbare school-uitbreiding krijgt wel een speciale feature waarmee je de groei van lichaamshaar kan togglen, om de tiener-ervaring realistischer te maken.

3) Trendi-app (als in Depop)

In deze nieuwe app kunnen Sims óók tweedehands kleding kopen en verkopen. De app is geïnspireerd op Depop.

4) Seksuele voorkeur instellen

EA/Maxis

Ook deze update is beschikbaar in het basisspel. Vanaf nu kun je seksuele voorkeur instellen voor je Sims. Je kan hierbij verschillende aspecten apart van elkaar instellen zoals lichamelijke en romantische aantrekkingskracht en met welke Sims je wilt experimenteren. Er is ook een optie voor Sims die hun seksualiteit nog aan het ontdekken zijn.

5) Nieuwe tienerproof aspiraties

Denk aan een 'drama llama' zijn, de aspiratie om influencer te worden of een troublemaker zijn. De keuzes die je maakt beïnvloeden ook hun houding op school en kan ervoor zorgen dat je Sim moet nablijven. Het vormt ook hun angsten, die van invloed kunnen zijn op hun emoties. Sims kunnen ook deelnemen aan de 'T-Pose Challenge', wat betekent dat de Sim zo lang mogelijk in een T-pose moet staan in de gang van de school. Ervaren Simmers zullen de pose gelijk herkennen als de langdurige glitch in de spellen, maar de makers hebben er nu een challenge van gemaakt voor de lols.

6) Gloednieuwe buurt

EA/Maxis

Het spel komt ook met een nieuwe buurt, geinspireerd op een pier/kermis, waar tieners hun hart kunnen ophalen. Je kan er naartoe voor een date of afspreken met vrienden. Er is een photo booth, een spookhuis, een reuzenrad en je kan er boba thee of ijsjes kopen. Er is ook een 'Tunnel of Love' en een prachtige pier om over te lopen.

7) Een hele lading nieuwe spullen voor bouwen en CAS

Bovenstaande afbeeldingen zijn gepubliceerd door simscommunity.info. Er zijn een hoop nieuwe spullen om je slaapkamer mee te personaliseren

8) Woon lessen bij

EA/Maxis

Je kan daadwerkelijk met je Sim mee naar school en beïnvloeden hoe hun schoolcarrière verloopt. Er zijn dagelijks twee leseen waar je naartoe kunt en het spel geeft aan waar je op welk moment moet zijn en hoeveel vrije tijd je hebt. Ze kunnen lessen overslaan en pranks uitvoeren in de gangen van de school. Daarnaast zijn er nog andere activiteiten waar je aan mee kunt doen zoals studeren voor examens, praten met andere studenten en meedoen met de lunch.

9) Eindexamengala

EA/Maxis

Prom, of zoals wij het kennen, het schoolgala, is een groot onderdeel van het tienerleven van je Sims. Het einde van het schooljaar wordt gevierd met 'prom' en vindt plaats in een aanpasbaar auditorium. Je kan scholen zelf overigens ook zelf aanpassen en bouwen. Er zijn voor het gala photoboots, buffettafels, fonteinen en stemhokjes beschikbaar om te stemmen op prom queen en king.