De kinderen uit Teen Mom OG zijn nu zelf tieners en zo zien ze eruit

De kinderen uit de eerste seizoenen van Teen Mom zijn nu zelf tieners. Dat is een beetje confronterend, maar we hebben toch opgezocht hoe ze er nu uit zien.

teen mom

Er zijn dagen dat je gevraagd wordt om je legitimatie als je een fles wijn wilt kopen en er zijn dagen dat je je realiseert dat de kinderen uit MTV's Teen Moms nu zelf tieners zijn. Je kan niet altijd zes gooien enzo, maar dit besef maakte ons wel nieuwsgierig naar de kinderen en vooral naar hoe ze er nu uit zien. Dus we hebben het even voor je opgezocht.


1) Maci en Bentey

Maci zat in seizoen 1 van 16 and Pregnant en later in Teen Mom, met haar zoontje Bentley, die ze kreeg met Ryan. Inmiddels is ze sinds getrouwd met Taylor McKinney. Wij kennen Bentley nog zo:

Maar inmiddels zijn we heel wat jaren verder en ziet de 13-jarige (!) Bentley er zo uit en heeft hij nog een broertje en een zusje gekregen:

2) Amber en Leah

Amber leerden we ook kennen in 16 and Pregnant en maakte later haar opwachting in alle seizoenen van Teen Mom en Teen Mom OG. De vader van haar kind is Gary. Er is veel gebeurd met en tussen de twee, maar als we Amber's Instagram moeten geloven gaat het co-ouderschap de twee nu goed af en daar kunnen we alleen maar blij van worden. Hier op de foto met Leah zoals we ze leerden kennen:

Maar ook die kleine Leah is niet zo klein meer. Ze werd geboren op 12 november 2008 en is nu ook 13 jaar oud.

3) Farrah en Sophia

Farrah zat ook in het eerste seizoen van 16 & Pregnant en later in Teen Mom, maar leek in het begin druk met van alles behalve baby Sophia. Dit is in ieder geval hoe ze eruit zag in die tijd:

MTV

Inmiddels is Sophia ook dertien en oud genoeg om haar septum te laten piercen en haar haar te verven (hoewel de meningen hier over verdeeld zijn). Ze bezoeken tegenwoordig geregeld samen evenementen en Sophia zit helemaal in haar emo/goth fase. Love it.

4) Catelynn

Catelynn en Tyler kozen er in Teen Mom voor om hun dochtertje Carly te laten adopteren. Een emotionele beslissing, maar wel erg volwassen. Catelynn en Tyler werden dan ook gezien als ultieme couple goals. En terecht, want inmiddels zijn ze 15 jaar samen en hebben ze nog drie kinderen gekregen, waarvan de oudste, een dochter genaamd Novalee, in 2015 geboren is. Nog geen tiener dus, maar hieronder in ieder geval een recente foto van de oudste Catelynn/Tyler-spruit.

Tot zover de kandidaten van seizoen 1. In seizoen 2 van Teen Mom maakten we kennis met Leah, Chelsea, Kailyn en Jenelle. Ook de meeste van hun kinderen uit de serie zijn inmiddels tieners. Benieuwd hoe zij eruit zien? Hou UP in de gaten voor deel 2!

Nostalgie
  • Teen Mom