Hoe gaat het anno 2022 met de cast van The Hills?

Hoe gaat het nu met de grootste inspiratiebronnen uit de 00s

the hills 2022

Iedereen die tiener was in de 00s kent de regel nog: als Lauren Conrad het heeft, moet jij het ook hebben


Lauren, Whitney, Audrina en Heidi waren onze grootste inspiratiebronnen en we droomden helemaal weg bij de levens van de vier dames in LA


Inmiddels is het alweer ruim vijftien jaar geleden dat The Hills voor het eerst werd uitgezonden op MTV, dus hoe gaat het anno 2022 met ons favoriete viertal uit onze tienertijd?


1) Lauren Conrad

MTV

Na The Hills is Lauren niet veel meer op tv geweest. Wel schreef ze drie boeken, die allemaal bestsellers werden. Ook richtte ze haar eigen productiebedrijf op onder de naam Blue Eyed Girl Productions. Ze sloot daarnaast een deal voor nog een driedelige boekenserie en heeft een website waar ze handgemaakte producten van over de hele wereld verkoopt. (Oplettende kijkers van de Netflix-show The Home Edit hebben haar met dat bedrijf wellicht voorbij zien komen in een aflevering.) In 2014 trouwde Lauren met gitarist William Tell en samen kregen ze twee zoons: Liam en Charlie.

2) Whitney Port

MTV (Whitney met het kapsel dat we allemaal nadeden)

Na The Hills kreeg Whitney haar eigen Spin-off met de naam The City. Ook begon ze een succesvol YouTube-kanaal, ging ze aan de slag als actrice en ontwierp ze haar eigen kledinglijn. Tegenwoordig heeft ze ook een eigen kledingwinkel genaamd COZeCO en een podcast met de naam WITH WHIT. In 2015 trouwde Whitney met producer Tim Roseman en samen kregen ze zoontje Sonny.

3) Audrina Patridge

Ook voor Audrina werd er na The Hills een eigen show opgezet met de naam The Audrina Show. Ze ging óók aan de slag als actrice en schreef het boek Choices: To the Hills and Back Again. Van 2018 tot 2018 was ze getrouwd met BMX-ster Corey Bohan en samen kregen ze dochter Kirra.

Heidi Montag

Heidi was, mede dankzij haar relatie met Spencer Pratt, de meest spraakmakende ster in de show. Na The Hills bracht Heidi muziek en een kledinglijn ook en ook was ze te zien in verschillende films en series. Ze deed mee aan de Britse versie van Celebrity Big Brother en maakte nog meer muziek. In 2008 trouwde ze met de veelbesproken Spencer. In 2010 kondigden ze aan te gaan scheiden, maar dat bleek om een publiciteitsstunt te gaan. Ze zijn nog altijd samen en hebben een zoontje genaamd Gunner. Binnenkort komt er gezinsuitbreiding, want Heidi is zwanger van hun tweede kindje.