7 Rocksterren met hele knappe (bekende) kinderen

Kijk je mee?

bono elijah

1) Jon Bon Jovi -> Jake Bongiovi

Jon Bon Jovi behoeft natuurlijk geen introductie. Als schrijver van hits als You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer, Always en Bed of Roses heeft hij zichzelf allang onsterfelijk en op z'n minst onvergetelijk gemaakt. Ook in z'n privéleven heeft hij niet stilgezeten, want met zijn vrouw Dorothea Hurley kreeg hij vier kinderen. Romeo, Jesse, Stephanie en Jake. En die laatste kan je kennen als het vriendje van Millie Bobbie Brown, maar zelf timmert de 20-jarige Jake aan de weg als model. Hij is ook actief als activist en speelde hij een piepklein rolletje in het vierde seizoen van Stranger Things.

2) Bono -> Elijah, Eve en Jordan Hewson

Elijah via Brunopress
Alison, Bono, Eve en Jordan via Brunopress

Net als Jon Bon Jovi kreeg ook Bono vier kinderen met zijn vrouw Alison. Elijah, Eve en Jordan hebben de spotlights opgezocht, terwijl zoon John tot nu toe een meer anoniem leven heeft. Elijah koos het pad van zijn vader en timmert aan de weg met zijn band Inhaler (die je kan kennen van onder andere These Are The Days), Eve is actrice en speelde onder andere in Bad Sisters, Behind Her Eyes en This Must Be The Place. Jordan is actief als activist.

3) Noel Gallagher -> Anaïs Gallagher

Oasis-zanger Noel Gallagher kreeg zijn dochter Anaïs met ex-vrouw Meg Mathews in 2000. Anaïs werkt als model, fotograaf en regisseur van onder andere videoclips. Fun fact: ze is hele goede vrienden met Bono's zoon Elijah.

4) Lenny Kravitz -> Zoe Kravitz

Met Lisa Bonet kreeg Lenny Kravitz hun dochter Zoe. Een perfecte combinatie van haar vaders coolheid en de looks van haar moeder, als je het ons vraagt. Ze is zelf succesvol als actrice in onder andere de HBO-serie Big Little Lies naast Reese Witherspoon en Nicole Kidman en natuurlijk was ze dit jaar te zien als Catwoman in The Batman naast Robert Pattinson. Als hobby maakt ze ook muziek.

5) Kurt Cobain -> Frances Bean Cobain

Courtney en Kurt via Brunopress
Frances via Brunopress

Frances is de dochter van Nirvana frontman Kurt Cobain en Hole-zangeres Courtney Love. Ze is inmiddels zelf 30 jaar oud en werkzaam als kunstenaar en model. Vorig jaar nam ze een jaar lang afstand van Instagram, waar ze daarvoor redelijk actief was. Inmiddels is ze weer af en toe actief op haar social media, met als meest recente post een bericht ter ere van haar 30e verjaardag. Ze schrijft in de post: '30, ik heb het gered. Om eerlijk te zijn was de 20-jarige Frances er niet zeker van dat dat zou gebeuren.' Ze vertelt meer over haar struggles, trauma's en de duisternis waar ze in zat, maar sluit af met een positief bericht: 'Ik ben blij dat ik hier ben en ben ook blij dat jij er bent.'

6) Mick Jagger - Georgia Jagger

Mick met zijn dochters via Brunopress
Georgia via Brunopress

Mick Jagger heeft acht kinderen, maar de meest bekende is waarschijnlijk model Georgia Jagger. Georgia's moeder is voormalig supermodel Jerry Hall en qua looks is Georgia een precieze combinatie van beide ouders. Georgia werd geboren in 1992 en ze heeft onder andere shows gelopen voor Balmain, Vivienne Westwood, Versace, Fendi, Tom Ford, Louis Vuitton, Alexander Wang en Miu Miu. Daarnaast kan je haar herkennen van de Rimmel televisie-reclames die sinds 2009 geregeld zijn uitgezonden.

7) Steven Tyler -> Liv Tyler

Liv (midden) met haar zus Chelsea en vader Steven Tyler via Brunopress
Liv via Brunopress

Liv Tyler ontdekte pas dat Steven Tyler haar vader was toen ze hem voor het eerst ontmoette toen ze acht was. Ze realiseerde dat ze op zijn andere dochter Mia Tyler leek. Toen ze haar moeder vroeg hoe het kon dat ze zo veel op hem lijkt, gaf haar moeder toe dat het inderdaad haar vader was en dat ze was geboren na een korte affaire. Liv is actrice, bekend van onder andere haar rol als Arwen in Lord Of The Rings.

De Leven
  • Brunopress