Nieuw in november: deze titels verschijnen volgende maand op Netflix

Wat ga jij kijken?

netflix

In november verschijnt er weer een hele waslijst aan nieuwe series en films op Netflix. We zetten een aantal op een rijtje, zodat jij alvast je nieuwe watchlist in elkaar kan zetten.

1 november - Young Royals (S2)

Op 1 november is het zo ver. Dan verschijnt het tweede seizoen van Young Royals op Netflix. Je kan de eerste vier minuten van seizoen 4 hierboven alvast bekijken.

4 november - Manifest (S4)

Eerder werd bekend gemaakt dat seizoen 4 van Manifest zal bestaan uit 20 afleveringen. Ze worden alleen niet allemaal tegelijk uitgebracht. Vanaf 4 november kan je de het eerste deel, dus 10 afleveringen, bekijken op Netflix. Het tweede deel, dat door maker Jeff Rake ook echt wordt beschouwd als een nieuw seizoen, zal later te zien zijn.

9 november - The Crown (S5)

We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar seizoen 5 verschijnt op 9 november op Netflix. Met voor de derde (en laatste) keer een vernieuwde cast. Het seizoen speelt zich af in het begin en het midden van de jaren negentig.

10 november - Falling for Christmas (film)

Misschien wel de meest besproken kerstfilm van het jaar, al voordat hij is verschenen. Maar vanaf 10 november kunnen we de terugkeer van Lindsay Lohan op het witte doek eindelijk bewonderen op Netflix. That's so fetch!

11 november - Down to Earth with Zac Efron (S2)

Door seizoen 1 van Down to Earth with Zac Efron werden we allemaal weer opnieuw een beetje verliefd op de acteur. We kijken dan ook reikhalzend uit naar het tweede seizoen. Zin in.

16 november - One of Us Is Lying (S2)

Vanaf 16 november kijk je op Netflix naar het tweede seizoen van One Of Us Is Lying. In dit deel moeten de nablijvers een dodelijk geheim verborgen zien te houden. De trailer kan je hierboven alvast kijken.

16 november - The Wonder

Queen Florence Pugh speelt in deze film, dus wij zijn sowieso al fan. The Wonder is een historische drama die zich afspeelt in Ierland in het midden van de 19e eeuw. In de film speelt Florence de rol van een verpleger die wordt opgeroepen om een wonderlijk meisje te zien die niet meer eet, maar nog steeds leeft. De film is gebaseerd op het boek van Emma Donoghue.

17 november - Christmas With You (film)

Meer kerstfilms is meer beter. Op 17 november komt Netflix met nog een nieuwe. In deze film zien we Aimee Garcia als Angelina. Ze probeert een kersthit te schrijven, maar heeft last van een burnout. Voor afleiding regelt ze een ontmoeting met een jonge fan, Christina. De vader van Christina wordt gespeeld door Freddie Prinze Jr., die op zoek is naar een nieuwe liefde. Jij mag raden hoe het afloopt.

17 november - Dead to Me (S3)

Nog één keer kunnen we genieten van Jen en Judy. Het laatste seizoen gaat over de nasleep van een nieuwe hit and run, waarna de vriendinnen schokkend nieuws krijgen.

23 november - Wednesday (S1)

Wednesday is een Tim Burton-bewerking van The Addams Family. In de nieuwe serie staat dochter Wednesday (goh) centraal. We gaan terug in de tijd en zien dat ze naar een nieuwe, mysterieuze school gaat. De rol van Wednesday wordt gespeeld door Jenny Ortega, die je misschien kent als Ellie Alves uit You.

Films & Series
  • Young Royals/Netflix