Volgens kijkers zitten déze BN'ers in de nieuwe Masked Singer-kostuums

Wie heb jij vrijdag gespot

masked singer

The Masked Singer is echt één van onze favoriete programma's van dit moment. Ja, judge ons maar. Dat speculeren over wie er verstopt zit in al die pakken is toch fantastisch? Afgelopen vrijdag betraden weer 5 nieuwe kandidaten het toneel. We namen gelijk afscheid van Toine van Peperstraten als de Mummy, maar wie zagen we nog meer? De kijkers van het programma speculeren er online op los. We zetten een aantal namen voor je op een rijtje.

1) De krab

Online weten mensen het zeker. De krab MOET Ronnie Flex wel zijn. Niet alleen klinkt de stem exact hetzelfde. Volgens een Twitteraar staat de hint D&D bijvoorbeeld voor Drank & Drugs. We zien ook zeewiervellen voor sushi, oftewel nori. En dat is de naam van één van zijn dochters. Anderen denken juist dat er een Froger-zoon schuilgaat in het kostuum. Ook de naam van Maradonnie wordt vaak genoemd.

2) De panda

Over wie er in de panda schuilgaat zijn de meningen al iets meer verdeeld. De naam Birgit Schuurman valt veel op Twitter. Ze was te zien in de clip van 'Onderweg' van Abel, houdt van motoren en deed mee aan Hunted VIPS, wat volgens het internet slaat op de opmerking dat ze zich vaak opgejaagd voelt. Ook de naam Carice van Houten komt voorbij. Een Twitteraar schrijft: 'heeft internationaal succes. "Houdt het nou nooit op", verwijzing naar Zwartboek, accentloos Engels en vooruit, ze kan vast ook breien.' In de reacties op deze tweet zeggen veel mensen dat ze juist aan haar zus Jelka dachten.

3) De zeemeermin

De zeemeermin is volgens vrijwel iedereen model en presentatrice Loiza Lamers. Loiza deed de kappersopleiding en werkte jarenlang in een salon, ze deed in Duitsland mee aan Dancing With The Stars, iets waar het Nederlands - Duitse woordenboek dat te zien was naar zou verwijzen. De fotocamera zou ook een overduidelijke hint zijn naar haar modellenwerk. Als we dan toch nog wat andere namen moeten noemen die voorbij kwamen: Manuela Kemp en Laura Vlasblom.

4) Tijger

Over de tijger wordt online het meest getwijfeld. De naam van twee Jeroenen komt veel voorbij: Jeroen van de Boom en vooral Jeroen van Koningsbrugge wordt veel genoemd. Die laatste is regelmatig op de Belgische tv te zien in de Slimste mens, wat zou kunnen betekenen dat de Antwerpen-hint goed is. Ook cabaretier Alex Klaassen komt veel voorbij. Mede doordat we een Ajax-shirtje met nummer 6 zagen. En bij Ajax speelt Davy Klaassen met dit rugnummer. Ook de namen Chris Zegers en Stanley Burleson worden op Twitter genoemd.

Trends & Nieuws
  • Twitter
  • The Masked Singer/RTL