Deze 3 sterrenbeelden zijn de beste hondenbaasjes

Staat jouw sterrenbeeld op het lijstje?

honden

Als jij honden hebt, vind je jezelf waarschijnlijk sowieso al het allerbeste hondenbaasje...

... maar wist je dat je sterrenbeeld ook wat zegt over jouw skills als baasje van je favoriete viervoeter? We zetten de sterrenbeelden die het het beste doen als hondenbaasje op een rijtje

1) Stier

Je zou het aan de naam van dit sterrenbeeld misschien niet perse koppelen, maar de stier is een echte huismus. Wat een ideale eigenschap is voor hondenbaasjes. Daarnaast genieten stieren ook van het zorgen voor anderen, dus ook voor huisdieren. En ook aandacht komt je viervoeter niet te kort: je vindt tijd doorbrengen met je hond het allerleukste wat er is.

2) Kreeft

Natúúrlijk staat de zorgzame kreeft op het lijstje. Een kreeft heeft eindeloos veel liefde om te geven en is dan ook geboren om honden te hebben. Een huis vol gezelligheid is voor jou het ultieme teken van plezier en je bent ook dol op lange wandelingen en urenlang knuffelen. De hond van een kreeft kan z'n geluk niet op.

3) Vissen

Als jouw sterrenbeeld vissen is, is de kans groot dat je een straathondje hebt geadopteerd of jouw viervoeter uit het asiel hebt gehaald. Daar heb je als vissen namelijk een zwak voor. Ook voelen vissen van nature goed aan wat een hond nodig heeft en doe je er alles aan om hem het allerbeste leven te geven. Jouw viervoeter wordt overladen met liefde en had het niet beter kunnen treffen.

Superlief
  • <a href="https://www.libelle.nl/horoscoop/mensen-met-deze-sterrenbeelden-zijn-de-beste-hondenbaasjes~b8c399bb/" target="_blank" rel="nofollow">Libelle</a>
  • Unsplash