O.M.G: Deze sterrenbeelden zijn de grootste dramaqueens

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

drama queen

Moet jij al ongecontroleerd huilen tijdens een Merci-reclame en is jouw hele dag verpest wanneer je favoriete restaurant niet open is voor bezorging?


Ben jij altijd net iets brakker dan je vrienden?


Dan heb je vanaf nu een excuus, want sommige sterrenbeelden zijn nu eenmaal dramatischer dan andere...


Om welke sterrenbeelden dat gaat zal je wellicht niet verbazen, maar we zetten ze hieronder op een rijtje

Kreeft (21 juni t/m 22 juli) - Het opvallende aan een kreeft is dat ze enorm dramatisch zijn, maar dat ze dat niet zo snel laten merken. Kreeften beleven drama vooral van binnen. Hierdoor kan een Kreeft dingen soms zwaarder maken dan ze zijn. Wanneer de kapper het haar van een Kreeft net iets anders knipt dan die in z'n hoofd had, kan dat gelijk het einde van de wereld betekenen. Wat een Kreeft zou helpen, is wat vaker over gevoelens praten. Dan bouwen emoties niet zo op en voelt het allemaal net iets minder dramatisch.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus) - De Leeuw is het meest dramatische sterrenbeeld van alle sterrenbeelden. De Leeuw staat graag in het middelpunt van de belangstelling en een beetje drama helpt daar goed bij. Het aandikken van verhalen is dan ook een talent van de Leeuw. Zo wordt zelfs de saaiste gebeurtenis nog iets groots.

Ram (21 maart t/m 20 april) - De Ram is een vurig sterrenbeeld. Ook moedig, impulsief en niet gehecht aan de comfortzone zijn eigenschappen die bij dit sterrenbeeld naar voren komen. Dit betekent dat jij daadwerkelijk avontuurlijk bent en bijzondere dingen meemaakt. Je hoeft verhalen niet aan te dikken, maar geniet wel intens van de reacties van vrienden en familie als je over je belevenissen vertelt.

De Leven
  • RuPauls' Drag Race