Attentie: Dit is jouw kans om te racen tegen Max Verstappen

Ben jij beter dan de beste coureur van dit moment?

max verstappen

Heb jij er altijd al van gedroomd om te racen tegen Max Verstappen?


Denk jij dat jij de onverslaanbare Red Bull-coureur wél kan verslaan?


Dan is de Player 0.0 SIM-racecompetitie voor jou


In aanloop naar de Heineken Dutch Grand Prix wordt deze competitie georganiseerd door het biermerk


Waarna de beste racers tijdens het raceweekend op Zandvoort strijden om de ultieme hoofdprijs: de internationale SIM-racefinale later dit jaar met Max Verstappen


Iedereen in Nederland kan zich kwalificeren voor de finales. Dit doe je door een tijd neer te zetten op het circuit van Zandvoort in de F1-game van EA Sports en hiervan een screenshot te delen via de speciale competitiepagina.

Indien je het spel zelf niet hebt, kan je je ook kwalificeren bij een van de Player 0.0 SIMS in de deelnemende Racesquere vestigingen in Utrecht, Zwolle en Alkmaar. Op zondag 27 augustus strijden de 18 snelste coureurs van Nederland tegen elkaar in de Heineken Fanzone op het circuit van Zandvoort. Meedoen kan tot 18 augustus 2023.

Als je niet zo'n racetalent bent, raden we je alsnog aan om te kwalificeren. Onder alle deelnemers worden namelijk ook 18 wildcards uitgedeeld. Zij racen op zaterdag 26 augustus tegen elkaar en maken kans op twee tickets voor de Dutch Grand Prix op zondag. De winnaars mogen dan plaatsnemen op de Heineken Player 0.0 Pitwall bar. Ook gekwalificeerde finalisten en dagwinnaars krijgen een toegangskaart met een +1.

Player 0.0 is een internationaal fenomeen, dat beschikbaar is voor alle Formule 1 fans in Australië, Canada, Nederland, Mexico, Brazilië en de Verenigde Staten. De internationale finale vindt later dit jaar plaats.

F1
  • Heineken Player 0.0