Chill: er komt een vierde seizoen van B&B Vol Liefde

Goed nieuws!

b&b vol liefde

Nee, wij zijn ook nog niet klaar om afscheid te nemen van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde


En dat hoeft natuurlijk ook nog niet, MAAR de oplettende Videoland-kijker spotte in ieder geval goed nieuws voor volgend jaar


Aan het einde van aflevering 27, die sinds dinsdag op Videoland staat, is een oproep aan single B&B eigenaren te horen

“Ben jij als alleenstaande B&B-eigenaar op zoek naar liefde? Is jouw buitenlanddroom werkelijkheid geworden, maar wil je die met iemand delen? Meld je dan snel aan voor een nieuw seizoen vol liefde”, aldus de voice-over.

Oftewel: Er komt een nieuw seizoen!


Nieuwsgierig? Geen last van je zonnevlecht? Of ken of ben jij zelfs een alleenstaande B&B Eigenaar? Dan kan je op de site van RTL meer informatie vinden óf je aanmelden


Om in de legendarische woorden van Suus te spreken: chill

Voorlopig kunnen we gelukkig nog even genieten van de liefdesavonturen van de B&B-eigenaren van het huidige seizoen. We kunnen niet wachten om erachter te komen of het Martijn, Joy, Debbie, Leendert, Marian, Walter, Bram en Petri gaat lukken om de ware tegen te komen.

Eerder verklapte Marian al dat het programma nóg veel leuker gaat worden. “Het wordt echt heel leuk. Laat ik hopen dat ik me snel honderd procent kan geven voor de nieuwe liefde”, vertelt ze. Ook Bram gaf een kleine hint door zijn avontuur als een sprookje te omschrijven. Can't. Wait.

De Leven
  • B&B Vol Liefde