5 simpele tips om haar te verleiden

Met deze tips wordt het versieren van een vrouw nog makkelijker en geef je haar een goed gevoel.

Vrouw

Geef haar een leuk en uniek compliment 

De eerste benadering wordt vaak als een heel moeilijke stap gezien. Door een vrouw aan te spreken met een authentiek compliment kom je spontaan over. Maak het kort en krachtig en vooral niet te seksueel.

Dit geldt ook bij het versturen van het eerste berichtje bij het online daten. Maak duidelijk dat je haar aan het versieren bent en dus niet in de ‘friends’-zone wilt belanden.

Laat haar praten

Wanneer een vrouw graag over zichzelf vertelt op een toon dat ze het graag aan je wilt vertellen is het de kunst om te luisteren en haar niet te onderbreken. Laat zien dat je naar haar luistert. Moedig haar aan als ze twijfelt om iets te vertellen. Daag haar uit om zichzelf te laten zien. Dit kan je doen door complimenten te geven, maar ook grapjes te maken. Het doel is om haar enthousiast te maken. Hoe enthousiaster ze wordt, hoe groter de kans is dat ze je aantrekkelijk vindt.

Betover haar door haar te plagen

Vrouwen vinden het vaak heerlijk om geplaagd te worden. Door een vrouw te plagen weet je de aandacht te trekken. Hiermee bedoelen we niet dat je haar gaat pesten, maar juist luchtig en grappige dingen gaat zeggen waar ze op in kan gaan. In plaats van een beschaafd en netjes gesprek te hebben ga je haar op een speelse manier uitdagen om het gesprek net wat spannender te maken. Zo kan je bijvoorbeeld op een speelse manier haar een valse beschuldiging geven als 'Zit je nu naar mijn kont te kijken?'. Niets voor niets is meisjes plagen, kusjes vragen. Let op te veel plagen kan beledigend en irritant overkomen. Doe dit dus op de juiste manier in de juiste mate.

Gebruik lichaamstaal

Het gebruiken van lichaamstaal is een belangrijk aspect bij het versieren van een vrouw. Het is veel belangrijker dan hetgeen wat je zegt. Vrouwen zijn veel meer gefocust op de signalen die je met jouw lichaam uitzend en letten dus veel minder op wat je zegt. Flirten met je lichaam kan op meerdere manieren van oogcontact, je lippen likken, lachen, je houding imiteren op die van haar en meer. Afhankelijk van de situatie en dame kijk je wat het beste past. Oefenen hiermee baart kunst.

Durf initiatief te nemen

Als laatste tip geven we mee dat je niet bang hoeft te zijn om te falen. Als het verkeerd gaat is het helemaal niet erg het, maar als je de stap nooit durft te nemen er niks gebeuren. Juist door het te doen zul je er alleen maar beter in worden en uiteindelijk die vrouw weten te verleiden. Als je op zoek bent naar een date of meer informatie wilt op dating gebied adviseren we je om eens te kijken op het platform Hotlinks.nl.

Voor alle tips geldt dat je het met de juiste dosering en subtiliteit dient uit te voeren anders kan het averechts werken of niet het resultaat opleveren waar je naar verlangt. Wees vooral niet bang om ze gerust uit te proberen.