OMG: Crocs en Pringles komen met schoen waar je chips in kan bewaren

Altijd op pad met een snackje bij de hand? De droom!!!!!

Pringles crocs

Moet je de deur uit, maar ben je bang dat je onderweg honger krijgt? Crocs answered your prayers!! Het iconische schoenenmerk lanceert namelijk een speciale collab met, jawel, Pringles! En dat betekent niet alleen een leuke Pringles-print op je Crocs, maar ook heuse houder op je schoenen om de chips in te bewaren.

Pringles x Crocs

Crocs komt natuurlijk wel vaker met bijzondere samenwerkingen (denk aan McDonald's, Cars en Lil Nas X), maar van de nieuwste collab viel onze mond toch wel een beetje open. Een Crocs-laars met Pringleshouder, hoe verzin je het? Op Instagram demonstreert het schoenenmerk alvast even hoe die geniale uitvinding precies werkt.

Pringles print

Zijn de laarzen voor jou toch een beetje too much? Geen zorgen, de Crocs x Pringles collectie gaat namelijk verder dan dat. Ook de klassieke Crocs-schoenen en de Crocs-slippers zijn voorzien van een Pringles-tintje! De kleuren van de Crocs staan natuurlijk symbool voor de verschillende smaken Pringles. Wil je je Crocs nog verder pimpen? Dan zijn er natuurlijk ook verschillende bedels in het Pringles-thema. Helemaal leuk!

Beeld: Kellanova

Wil jij een paar van deze geweldige stappers scoren? Dan zul je wel snel moeten zijn. De limited-edition collectie is namelijk maar beperkt beschikbaar, en op = op.

Chipssmaak

Nog een fun fact: voor de lancering van deze collectie heeft Pringles zelfs een speciale nieuwe smaak ontworpen: watermelon chili-lime! Over deze smaak vertellen ze: "Met de limited-edition watermelon chili lime chips combineren we een mix van zoet, spicy en fris in elke hap. De sappige, zoete watermeloensmaak, de vurige kick van chili en de frisse bite van de limoen zorgen voor een heerlijke smaaksensatie die perfect past bij de Pringles x Crocs samenwerking."

Of deze chips ook verkrijgbaar zullen zijn in de Nederlandse supermarkten? Dat weten we nog niet. We houden het in ieder geval goed in de gaten!

Trends & Nieuws
  • Kellanova
  • Kellanova