Volg dit beste stappenplan ooit en je wordt de kortingkoning(in) van Black Friday

Bindend Black Fridfay-advies!

black friday

Black Friday is allemaal leuk en aardig, maar het wordt pas echt fantastisch als je dit stappenplan volgt. Wij helpen je om als een echt Hollander zoveel mogelijk korting binnen te harken. Doe exáct wat hieronder allemaal staat en jij bent de kortingkoning(in) van Black Friday 2019 - belangrijk: als je één van deze dingen niet opvolgt, stort het hele stappenplan als een kaartenhuis ineen! 

Stap 1: Bereid je gedegen voor

Een wielrenner gaat voor hij de Tour de France rijdt een paar weken op hoogtestage om zich helemaal af te beulen en zo in topvorm aan de start te staan. Zo'n soort voorbereiding vergt Black Friday ook. Online shoppen is niet zomaar iets vrijblijvends. Ga dus naar de supermarkt en sla groots in - het is heel belangrijk om goed te eten tijdens het online shoppen. Om alvast een beetje in de sfeer te komen, koop je alleen producten die in de aanbieding zijn. 

Stap 2: Zorg voor goede shoprandvoorwaarden

Voor goed kortingshoppen zijn de ideale randvoorwaarden van levensbelang. Het is belangrijk dat je niet wordt afgeleid. Dus sluit deuren en ramen en besteed bijvoorbeeld je huisdier even aan iemand anders uit. Ook moet je zorgen dat je een gerieflijk 'shopnestje' voor jezelf bouwt. Trek relaxte kleren aan (bij voorkeur een joggingbroek die je ooit al met korting hebt gekocht). Zorg er kortom voor dat alles in huis om de beste shoperervaring draait. Nogmaals: online shoppen op Black Friday is niet zomaar iets vrijblijvends!  

Stap 3: Vergeet niet te bewegen

Het is ook belangrijk om af en toe even pauze te nemen. Online shoppen op Black Friday vergt veel van je geestelijke gesteldheid. Je houdt het niet de hele dag vol als je niet ook af en toe even iets anders doet. Wij adviseren iedere twee uur tien minuten bewegen om de zinnen te verzetten. Tip: beweeg lekker mee met het Aerobics-filmpje hieronder, voorzien van de zoetgevooisde stem van Ron Brandsteder. 

Stap 4: Wees niet te snel tevreden

Denk niet dat je er al bent als je een broek hebt gevonden waar dertig procent korting op zit. Het motto voor Black Friday is dat het altijd goedkoper kan! Je mag pas ophouden met zoeken als ze je de broek opsturen met een stapel biljetten van vijftig in de kontzakken. Dertig procent korting vind je ook wel op een vrijdag die niet zwart is. Doorzettingsvermogen, een heel belangrijke eigenschap die als doorgewinterde Black Friday-shopper onontbeerlijk is!  

Stap 5: Focus niet alleen op shoppen 

We zeiden het al: online Black Friday-shoppen is een bezigheid die zowel lichamelijk als geestelijk veel van je vraagt. En omdat je niet de hele tijd kunt blijven aerobiccen (zelfs de zoetgevooisde stem van Ron Brandsteder gaat op een gegeven moment vervelen), is het ook belangrijk om op een andere manier te ontspannen. Kijk even een kattenfilmpje of lees even wat. Met deze ideale mix van toewijding en ontspanning word jij de kortingkoning(in) van deze Black Friday. Je hele kledingkast vol goedkope kleren, goedkope gadgets overal om je heen. Allemaal dankzij dit ultieme stappenplan!

Even wat lezen dus. Dat treft, want we hebben al een lekkere Black Friday-aanbieding voor je. Wat dacht je van Lonely Planet Magazine 6x voor maar 20 euro? Hierrrr! Of Grazia 10x voor 20 euro? Hierrrr! Niet wat je zoekt? Misschien Panorama 10x voor 20 euro dan? Hierrrr!