Goed nieuws voor eierbalfans die niet meer in Groningen wonen: er is een invriesbare variant op de markt!

(En natuurlijk ook voor mensen die wél in Groningen wonen.)

eierballen

Trillende handjes

Het Groningse stadsblog Sikkom kwam met het beste nieuws sinds de uitvinding van bier/wijn/gourmetten/netflix/pornhub/pizza/whatsapp/papiermaché/alpacaknuffelen/koffie/discodip (doorhalen wat niet van toepassing is voor jou). Voor eierbalfans dan - maar dat zouden we allemaal moeten zijn.

En eigenlijk dan ook nog eens speciaal voor eierbalfans die niet meer in het Mekka van de eierbal wonen (Groningen). Bijvoorbeeld als je er hebt gestudeerd en toen in de ban bent geraakt van die heerlijke gepaneerde ragoutbal met een ei in het midden. Of als je een geboren Groninger bent en de eierbal je derhalve met de paplepel is ingegoten, maar je nu in een eierballoze omgeving woont.

Kijk, een Groninger kan ieder moment van de dag even langs de snackbar gaan om een eierbal te scoren. Maar de eierbalverslaafde die het noorden heeft verlaten zit met trillende handjes te ijlen over de heerlijke ei-delicatesse. Tot nu dan..

Redder in nood: Koning's Snacks

Want nu is er de redder in nood voor de eierbalfans in de rest van het land. De mensen bij Konings's Snacks hadden hun eigen eurekamomentje en bedachten een eierbal die je kunt invriezen. Drie maanden kun je de pareltjes bewaren in je vriezer (dat lukt je natuurlijk nooit, maar toch handig dat het kan).

Dus: schaf een speciale eierbalvriezer aan, neem contact op met Koning's Snacks (je moet ze van tevoren bestellen), haal ze op en sjees weer terug naar waar je woont om heerlijk op de bank te kunnen genieten van je zelf opgewarmde eierballetje. Wat een prachtige wereld leven we in! En dat allemaal dankzij Koning's Snacks, eet smakelijk!

O ja...

Ja mag de eierbal zelfs zelf in elkaar knutselen! Een normale eierbal invriezen is niet namelijk niet te doen. Dus het is ook nog eens een soort (omgekeerde) Kinder Surprise. Kijk hieronder in het filmpje hoe het precies in z'n werk gaat!