De 10 grappigste “Dit is wanneer ik besefte dat deze persoon extreem dom is”-verhalen

Redditgebruikers delen het domste dat iemand ooit tegen ze heeft gezegd en de anekdotes stellen niet teleur.

emoji

1) De domste vraag aan een tweeling ooit gesteld

via GIPHY

“Ik ben onderdeel van een identieke tweeling en krijg mijn hele leven al de meest belachelijke vragen. Maar de domste vraag kwam denk ik van een meisje die vroeg: “Haal jij jezelf en je broer ook weleens door elkaar?” Dus ik vroeg: “Vraag je me nu of ik soms denk dat ik mijn broer ben?”, en ze zei alleen: “Ja.” Het antwoord is trouwens nee, ik denk nooit dat ik mijn broer ben.”

Bron: Reddit/Rottenox

2) Huh?

via GIPHY

“Een vriend van me zei een keer dat hij echt een hekel heeft aan aardappels… terwijl hij patat aan het eten was. Hij had letterlijk nog nooit gehoord dat patat ook van aardappels gemaakt is."

Bron: Reddit/Roybutt

3) Hoe bedoel je, hij is al 75 jaar dood?

via GIPHY

“Ik ben Duits en woon in Amerika en er is mij eens gevraagd hoe het was om als vluchteling naar Amerika te komen. Ze keek me zo verbaasd aan toen ik zei dat Hitler al 75 jaar dood is. Ze dacht letterlijk dat ik uit Nazi-Duitsland gevlucht was.”

Bron: Reddit/DerSaftshubser

4) Ergens is dit bijna logisch… 

via GIPHY

“Een collega kocht een waterbesparende douchekop en vulde zijn bad ermee omdat hij dacht dat hij dan minder water verbruikte.”

Bron: Reddit/pdfrg

5) Maar… dat is niet hoe het werkt

via GIPHY

“Ik schoot een keer een collega met autopech te hulp en terwijl we stonden te wachten op de takelwagen, merkte ik een spijker bovenin de band op. Mijn collega keek me aan alsof ik de domste persoon op de wereld was en zei dat het niet aan de spijker kon liggen omdat de band onderaan was leeggelopen. Ik ben gewoon weggelopen en heb het er nooit meer over gehad.”

Bron: Reddit/AliCracker

6) “Gebaseerd op een echt verhaal.” 

via GIPHY

“Ik ging uit met een jongen en we keken Titanic. Hij vond de film belachelijk slecht omdat de boot zonk en dat was volgens hem ongeloofwaardig…..”

Bron: Reddit/Pripatia01

7) Covid-wie?

via GIPHY

“Ik had een hersenschudding en een vriend zei tegen me dat ik niet te dichtbij moest komen omdat het besmettelijk was. Hij maakte geen grap.”

Bron: Reddit/dwight12345

8) Alanis Morissette zou zeggen dat het ironisch was… 

via GIPHY

“Ik ontmoette een man die door een trein was aangereden. Het was niets ernstigs, maar een jaar later ging hij terug naar de plek waar het gebeurd was om aan zijn dochter te laten zien, en werd en toen weer aangereden door een trein.”

Bron: Reddit/awkwardsity

9) Verkopen jullie ook hersencellen?

via GIPHY

“Ik werkte in een dierenwinkel en een klant vroeg hoe hij zijn pitbull gespierder kon laten worden. Ik raadde hem high-protein brokken aan en veel beweging, maar gaf ook aan dat het afhangt van de genetica van de hond. Hij vroeg me toen of we genetica verkopen.

Bron: Reddit/kolbyrdenham

10) ????

via GIPHY

“Ik verhuisde van Duitsland naar Engeland en een jongen vroeg me of we in Duitsland ook kleuren hebben.”

Bron: Reddit/honeypiehorses

11) Oke, bonus. 

via GIPHY

“Ik moest een keer aan een meisje uitleggen waarom je je haar niet voor je gezicht kan laten groeien en er dan gaten voor je ogen in kunt knippen. Zelfs nadat ik het had uitgelegd kon ze er niet bij en noemde ze me te slim.”

Bron: Reddit/Beef_jumps