11 Mensen delen hun favoriete ervaringen met slaappraters

En dat die dingen die je in slaap zegt dan volkomen logisch zijn. Natuurlijk moet je staal kopen…

slapen

1)

via GIPHY

“Mijn vriend schreeuwde een keer: “Je stopt BROOD in mijn oren”, terwijl hij sliep. Even later zei hij: “en ik word een BOTERHAM.” Ik moet nog steeds lachen als ik eraan denk.”

burgervann/reddit

2)

via GIPHY

“Mijn vriend maakte me laatst wakker door zijn vingers in mijn mond te stoppen. Ik riep dat hij moest ophouden, waarop hij geïrriteerd vroeg waarom ik hem had wakker gemaakt omdat hij een leuke droom had over het voeren van een hert.”

liv832/reddit

3)

via GIPHY

“Ik en mijn vriend lagen te slapen en we werden wakker van een hard geluid. Ik vroeg me hardop af wat het geluid was en hij zei: “Dat was een boom of een wonderspons.”

m0nster6884/reddit

4)

via GIPHY

“Het kan bij mijn vriend twee kanten opgaan: óf hij noemt de hele tijd postcodes op en wordt boos omdat niemand reageert óf hij roept de hond in zijn slaap en ik krijg ineens 30 kilo hond op me.”

Quackcurls/reddit

5)

via GIPHY

“Een oud-huisgenootje praatte in zijn slaap en riep een keer heel hard: ‘NEE GANDALF!’”

gullmourne/reddit

6)

via GIPHY

“Ik herinner me een gesprek tussen mijn broertje en mijn vader die in hun slaap vanuit verschillende kamers een gesprek met elkaar hadden dat ongeveer zo verliep:

Papa: ‘Verkoop je hier staal?’

Broer: ‘Wat kan ik voor je doen, pap?’

Papa: ‘Ik wil graag wat staal kopen.’

Broer: ‘Wat?’

Papa: ‘Hoeveel kost staal?’”

StandingMoonlit/reddit

7)

via GIPHY

“Mijn moeder vertelde een keer dat ze in slaap was gevallen met haar arm boven haar hoofd, waardoor het gevoel eruit was verdwenen omdat haar arm ‘sliep’. Toen het uiteindelijk op haar buik viel, werd ze gillend wakker en probeerde ze haar eigen arm weg te gooien omdat ze ervan overtuigd was dat er een afgehakte hand op haar was gevallen.”

uncannykosmonaut/reddit

8)

via GIPHY

“Mijn vriendin werd een keer wakker en vroeg: ‘Heb je je stenen gevonden?’. Ik vroeg haar wat ze bedoelde en ze zei: ‘Weet ik niet, ik probeer gewoon een gesprek aan te knopen.’ Daarna viel ze direct weer in slaap en ze herinnert zich er niks van.”

JWolf886/reddit

9)

via GIPHY

“Mijn man ging een keer midden in de nacht rechtop zitten, zei: ‘Je werkt niet hard genoeg, ik moet je ontslaan’, en sliep daarna weer verder.”

Cathenry101/reddit

10)

via GIPHY

“Mijn broer ging vroeger altijd naar beneden in zijn slaap en zei dan onzinnige dingen tegen mijn ouders. Soms was het wel heel eng, dan zei hij dingen als: ‘Ze zitten in de muren, echt waar!’”

Proud_Finish/reddit

11)

via GIPHY

“Mijn man vertelde me ’s ochtends dat hij een hele rare droom had gehad. Hij had koekjes gemaakt en niemand wilde ze eten. Toen we beneden kwamen, stond er een bord vol koekjes op de keukentafel.”

PersephoneRules/reddit

De Leven
  • iStock