Laten we het jaar beginnen met 7 redenen om NIET mee te doen aan Dry January

Waterdichte argumenten.

dry january

1) Alles is echt nog EXACT hetzelfde als vorige week en vorig jaar, want we zitten natuurlijk nog gewoon in lockdown, wat op zich al reden genoeg is om vooral door te drinken.

via GIPHY

2) Stel dat je nu een maand stopt, dan ga je in februari natuurlijk gewoon dubbel zo hard drinken. Kun je net zo goed doorgaan.

via GIPHY

3) Een maand is sowieso niet lang genoeg om je lever nog te redden en laten we eerlijk zijn, dat is sowieso al een kansloze missie.

via GIPHY

4) Je doet het vooral voor de aandacht, want waarom staan anders al je social media er vol mee? We get it. Je hebt meer ruggengraat dan wij.

via GIPHY

5) Letterlijk niemand houdt het de hele maand vol. Uiteindelijk vinden we allemaal een goed excuus om die whisky of wijn in te schenken. En je had het al vier dagen volgehouden. Dat is toch ook goed?!

via GIPHY

6) Het is trouwens ook echt veel te koud buiten om niet te drinken.

via GIPHY

7) En serieus, wat heb je aan je gezondheid? Je kunt er toch niks mee voorlopig. 

via GIPHY

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

De Leven
  • iStock