Fun op Funda | Maak je klaar voor de apocalyps en koop je eigen fort

Funda-en, het zou een werkwoord moeten zijn. Upcoming deelt iedere week een pareltje van ieders favoriete website. Deze keer: een fort. Als WW3 dan uiteindelijk losbarst, kan niemand jou iets maken.

fort

Of je je nu klaarmaakt voor de apocalyps, zo gesteld bent geraakt op je privacy dankzij de lockdown óf gewoon heel graag in een fort wilt wonen... dit appartement in het fort van Werkendam is ideaal voor je.

Beeld: Funda

In het fort zijn, door een team van architecten, 11 appartementen gecreëerd en eentje daarvan staat nu te koop. Nummer 5, om precies te zijn.

Beeld: Funda

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 205 vierkante meter en drie slaapkamer. Ook vind je er twee badkamers, een aparte wc, een nieuwe keuken en grote, lichte woonkamer.

Beeld: Funda
Beeld: Funda
Beeld: Funda

Het fort is een Rijksmonument en daar kun je subsidie voor krijgen van de overheid, maar niet voordat je 849.000 euro hebt neergeteld voor het appartement. Ook moet je daarnaast 440 euro betalen voor het onderhoud van de planten en de gebouwen. Hoef je dus zelf niet te doen.

Beeld: Funda
Beeld: Funda

Kun je lekker van het uitzicht genieten... Of riddertje spelen. Of, nou ja... de mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de oprijlaan.

Beeld: Funda