Dit huisdier moet je nemen volgens je sterrenbeeld

Je hoeft echt niks meer zelf te beslissen

dogs

Ram (21 maart - 19 april)

via GIPHY

Honden en Rammen zijn een match made in heaven. Rammen zitten namelijk vol energie en willen niet stilzitten. Lekker de hele dag met een hond op pad zou dus perfect zijn. Wel een beetje een stoere, geen kleintje. Het asiel zit vol honden die niet kunnen wachten om een superlange wandeling met jou te maken.

Stier (20 april - 20 mei)

via GIPHY

Stieren willen nergens afhankelijk van zijn, dus ook niet van een huisdier. Een hond of kat kan wel, maar een varken is een veel beter idee. Lekker zelfstandig en ook nog intelligent, precies wat een stier zoekt in een levenspartner.

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

via GIPHY

Tweelingen zijn supersociaal en zijn het liefst de hele dag aan het woord. Wat is dan een beter huisdier dan een papegaai? Kunnen jullie lekker de hele dag tegen elkaar praten.

Kreeft (21 juni - 22 juli)

via GIPHY

Kreeften zijn over het algemeen het liefst lekker thuis, maar ze zijn wel omringt door een beetje mystiek. Een mysterieuze kat is daarom een goede keuze.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

via GIPHY

Leeuwen vinden zichzelf vooral heel leuk. Een goed huisdier voor de leeuw is dan ook een beest dat een goede reflectie is van henzelf. Een nobel karakter vind je uiteraard ook terug in de leeuw als dier, maar dat is wel een wilde huisdierkeuze. Beter ga je daarom voor een paard. Edel en sierlijk. Lekker jaloers worden op elkaars manen.

Maagd (23 augustus - 22 september)

via GIPHY

Maagden hebben behoefte aan orde en een schone omgeving. Een hond of kat is daardoor geen optie. Ook een konijn of ander lawaaiig huisdier is een slecht idee. Kies voor een vis, rustgevend en makkelijk schoon te houden.

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

via GIPHY

Een klein hondje is het perfecte dier voor de Weegschaal. En dan het liefst niet eentje die alleen lief is, maar ook nog een beetje knap. Kun je helemaal los met de styling en verzorging van je nieuwe vriend.

Schorpioen (23 oktober - 21 november)

via GIPHY

Schorpioenen willen niet basic zijn. Een hond of kat is daarom niet weggelegd voor jou. Veel liever kies je voor een reptiel, alleen al voor de reacties die je daarop krijgt.

Boogschutter (22 november - 21 december)

via GIPHY

Boogschutters zijn niet graag thuis, dus een huisdier dat veel tijd en aandacht nodig heeft, is geen goede optie. Een vis of schildpad kun je wel overwegen, die hebben jouw gezelschap ook niet zo nodig.

Steenbok (22 december - 19 januari)

via GIPHY

Een Steenbok hecht veel waarde aan pracht en praal. Kies daarom voor een rashond of -kat. Maar vraag een Steenbok nooit waar het dier vandaan komt, tenzij je zin hebt in een uitgebreid verhaal over de afkomst en de stamboom.

Waterman (20 januari - 18 februari)

via GIPHY

Een Waterman heeft een constante drang naar vrijheid. Als Waterman zul je dan ook niet snel voor een huisdier kiezen. Wil je het echt? Dan is een vogel misschien een goed idee. Kunnen jullie lekker samen rondvliegen.

Vissen (19 februari - 20 maart)

via GIPHY

Als het maar pluizig en knuffelig is, is het al snel goed. Een konijn of cavia is een goed idee, want die kun je dagenlang knuffelen. Ook een fluffy hond zal je goed doen.

Superlief
  • Dingen voor Vrouwen
  • Unsplash