12 Moeders delen dingen die ze hadden willen weten vóór de zwangerschap

Durf je nog?

rachel friends

Aan zwangere Reddit-gebruikers werd gevraagd wat ze liever hadden willen weten voordat ze zwanger werden. De reacties liegen er niet om.

via GIPHY

1) "Niemand vertelt je hoe moeilijk borstvoeding geven echt is. je hoort alleen maar dat het het beste is voor de baby, maar niets over wat je moet doen als het niet werkt. Dat is namelijk niet altijd een keuze van de moeder."

via GIPHY

2) "Postnatale depressie kan iedereen overkomen. Ook als je dolblij bent met de baby."

via GIPHY

3) "Je hoeft niet IEDERE minuut van het ouderschap leuk te vinden. Het is oké om slechte dagen te hebben als je kinderen eikeltjes zijn. Je doet het niet verkeerd, het is gewoon heel moeilijk."

via GIPHY

4) "Ga niet in een online groep met andere moeders. Doe het niet."

via GIPHY

5) "Een miskraam komt (helaas) vaker voor dan je denkt."

via GIPHY

6) "Een zwangerschap kan je lichaam écht verwoesten. Het argument dat vrouwen dit al generaties lang doen verandert dat niet."

via GIPHY

7) "Hoe moeilijk het is om een tiener op te voeder."

via GIPHY

8) "Lang voordat de baby geboren wordt, kan je al niet meer normaal slapen. Mensen die zeggen dat je van je slaap moet genieten nu het nog kan, weten niet waar ze het over hebben."

via GIPHY

9) "Ik had graag gewaarschuwd willen worden voor het feit dat IEDEREEN een mening heeft over wat het beste is om te doen terwijl je zwanger bent en hoe je je kind moet opvoeden."

via GIPHY

10) "Ik heb mijn moeder een paar uur lang verlamd omdat ik besloot te slapen op haar ruggengraat in haar derde trimester. De dokter zei: 'Ja, je kunt weer lopen als de baby wakker wordt.'"

via GIPHY

11) "Babyschopjes voelen niet als vlinders in je buik. Het voelt alsof iets snel over je huid kruipt, maar dan van binnenuit."

via GIPHY

12) "Iedereen praat over intens verlangen naar bepaald voedsel, maar het tegenovergestelde kan ook gebeuren. Ik kreeg een afkeer van bijna al het voedsel. Ik ben nu 27,5 weken zwanger en kan eindelijk weer een beetje eten verdragen."

via GIPHY

De Leven
  • Bored Panda
  • Friends