6 Dronken fases die iedereen meemaakt op een zaterdagavond

Het is nooit de bedoeling om helemaal naar de getver te gaan. Maar toch doe je het ieder weekend weer.

dronken

1) De ontkenning

Eigenlijk hoopte je op een rustig avondje, maar je beste vriend heeft je overgehaald om tóch even langs te komen. Gefeliciteerd, je bent er weer ingetrapt. Je moet morgen werken en doet daarom wel een beetje rustig aan.. 12 uur thuis moet lukken, toch? 

| bron: media.giphy.com

2) Oké, eentje dan

Oké, één biertje dan. Of twee. Of drie. De goudgele rakkers glijden er in als water. Je heupjes worden losser en de hits van Sean Paul klinken ineens 10 keer lekkerder dan ze eigenlijk zijn. Badabangbang.

| bron: media.giphy.com

3) Volledige overgave

Met moeite ben je binnengekomen in de club. Wat knap is, aangezien je in plaats van je ID, je pinpas liet zien aan de bewaker. Deze overwinning wordt uiteraard gevierd met TEQUILA! De avond is AAN en jij doet de rups in het midden van de club.

| bron: media.giphy.com

4) "Ik ga hier eventjes liggen"

Rond een uur of drie ben je helemaal naar de tering. Slapen klinkt als muziek in je oren. Gelukkig is daar je beste vriend om je door deze zware tijden te helpen met de enige oplossing: meer bier! Inzakken=doorpakken. Gaan is gaan. Tijd om deze inkakker te verslaan.

| bron: media.giphy.com

5) Bottoms up!

Je hebt inmiddels geaccepteerd dat je je werk morgen moet afbellen. Bier werkt niet snel genoeg, dus je stapt over op sterkte drank. Rond een uur of 6 fiets je slingerend naar huis waar je met je kleren aan op bed gaat liggen. Alles draait. Zelfs één voet op de vloer helpt niet meer. Je valt in een drankcoma en bent de aankomende uren bewusteloos.

| bron: media.giphy.com

6) The Day After

You made it! Je hebt je telefoon, je sleutels en je portemonnee nog. Je bent aangekomen bij de laatste fase: de kater. Een kater is kut en niet te harden. Kotsen en hoofdpijn, het hoort er allemaal bij. Het duurt zeker twee volle dagen voordat je weer jezelf bent. Toch doe je het volgende week allemaal weer dunnetjes over. Cheers!

| bron: media.giphy.com