Déze hond past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Grote Hond of Kleine Hond?

honden

Ram - Duitse Herder

De Duitse Herder is koppig, een geboren leider en dapper. Precies deze karaktereigenschappen passen ook goed bij de ram. Jullie zijn een match made in heaven.

Beeld: Unsplash

Stier - Boxer

Boxers zijn loyaal en kalm, precies wat jij als stier zoekt in een beste vriend. Samen vormen jullie een vorstelijk paar.

Beeld: Unsplash

Tweelingen - Bichon Frise

Nieuwsgierig, energiek en speels zijn eigenschappen die goed bij de fluffy Bichon Frise passen. Het perfecte gezelschap voor een Tweeling. En ze zijn natuurlijk ook nog eens hartstikke schattig. De Bichon Frise. Jij natuurlijk ook.

Beeld: Unsplash

Kreeft - Samojeed 

Een Samojeed is trouw, zorgzaam en heel vriendelijk. Eigenschappen die een Kreeft kan waarderen in gezelschap.

Beeld: Unsplash

Leeuw - mopshond

Bij een Leeuw verwacht je misschien een statige Chowchow of een stoere Leonberger, maar niets is minder waar. De perfecte hond voor een Leeuw is een grappige, charmante en attente mopshond!

Beeld: Unsplash

Maagd - Border Collie

De Border Collie is dol op hard werken, hij is loyaal en intelligent. Karaktereigenschappen die goed passen bij de Maagd. Lekker samen intelligent doen en loyaal aan elkaar zijn. Top-duo.

Beeld: Unsplash

Weegschaal - Newfoundland

Laat je niet afschrikken door het formaat van de Newfoundland. Hij is namelijk hartstikke knuffelig. Precies wat een Weegschaal zoekt in een maatje.

Beeld: iStock

Schorpioen - Pitbull 

Een Schorpioen houdt niet van half werk. Ze zijn vindingrijk, dapper en gepassioneerd. En bij zo’n sterke persoonlijkheid hoort een sterke hond. Een Pitbull heeft een baasje nodig die stevig in z’n schoenen staat, maar dat is bij de Schorpioen geen probleem.

Beeld: Unsplash

Jack Russell - Boogschutter

De Boogschutter houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. En wie doet dat ook? De Jack Russell. Samen kunnen jullie lekker op avontuur en tegelijkertijd iedereens hart stelen. Gouden combi.

Beeld: Unsplash

Steenbok - Shiba inu 

Steenbokken zijn mensen op wie je kunt vertrouwen. Ze zijn wel iets meer terughoudend dan andere Sterrenbeelden, maar als ze op hun gemak zijn komen ze los. De Shiba Inu is een kalme hond zonder te veel gedoe en daarom de perfecte compagnon voor een Steenbok.

Beeld: Unsplash

Waterman - Labrador

Labradors zijn sociaal en enthousiast, precies zoals de Waterman. Ze houden van originaliteit en zijn onafhankelijk. Hoewel een Labrador misschien niet de meest originele keus is voor een hond, passen ze wel ontzettend goed bij de Waterman en zullen jullie een uniek koppel vormen.

Beeld: Unsplash

Vissen - St. Bernard 

Bij het meest fantasierijke sterrenbeeld hoort de meest nieuwsgierige, slimme en lieve hond: de St. Bernard. De Vis is daarnaast op zoek naar een hond die dol is op knuffelen, iets waar de St. Bernard nooit genoeg van krijgt. Verder kijkt de Vis bij honden én mensen vooral naar het innerlijk en minder naar het uiterlijk. Een mooie eigenschap, hoewel de St. Bernard natuurlijk een plaatje is.

Beeld: Unsplash
Misschien ook voor jou:
11 Panoramafoto’s van honden die niet uitpakten zoals gehoopt
Superlief
  • <a href="https://www.rd.com/article/zodiac-signs-as-dogs/" target="_blank" rel="nofollow">Readers Digest</a>
  • Unsplash