10 Bruiloftsanekdotes van mensen die op dat moment al wisten dat het huwelijk niet lang zou duren

Pijnlijk wel

bruiloft

1) "Ik was op een bruiloft toen een telefoon afging tijdens de ceremonie. Het was terwijl ze geloften uitwisselden. Het was van de bruidegom. Hij nam op. Ze zijn nu gescheiden."

via GIPHY

2) "Nét voor de bruiloft draaide mijn moeder zich naar me om en zei ze: 'Je maakt de grootste fout van je leven. Als we nu in de auto stappen en weggaan, zal ik er nooit over praten.' Ze kreeg gelijk."

via GIPHY

3) "De bruidegom ging met een bruidsjonker naar bed de avond voordat hij met zijn vrouw zou trouwen. Hij wilde naar een gay bar tijdens zijn vrijgezellenfeest. Twee jaar later kwam hij uit de kast."

via GIPHY

4) "Het taartmoment liep enorm uit de hand. De bruid had een stukje gegeven aan de bruidegom. Vervolgens pakt hij een enorm stuk taart en duwt het hele stuk in het gezicht van de bruid. Het zat OVERAL. In haar hele gezicht, op haar jurk, in haar neus. Ik had verwacht dat haar neus zou bloeden. Ze moest weg om haar make-up enzo opnieuw te doen en was heel hard aan het huilen. Het boeide hem geen reet."

via GIPHY

5) "Toen de bruid alleen op huwelijksreis ging omdat ze een reis had geboekt naar de Caribbean terwijl de bruidegom een zonneallergie heeft.

via GIPHY

6) "Toen het bruidsmeisje tijdens de toast haar liefde verklaarde aan mijn broer tijdens zijn bruiloft. De man van het bruidsmeisje stond op, droeg haar naar buiten en ze zijn daarna nog drie maanden getrouwd gebleven. Mijn broer is inmiddels 20 jaar getrouwd."

via GIPHY

7) "Twee van mijn vrienden trouwden en de bruidegom begon tijdens de geloften keihard te lachen bij het gedeelte over trouw."

via GIPHY

8) "De bruidegom wilde zijn bruid na de geloften zoenen, maar ze draaide haar wang naar hem toe. Ze zijn na een jaar gescheiden. Toen werd duidelijk dat de bruid al gedurende de hele relatie een affaire had."

via GIPHY

9) "Een luchtige, grappige dans met de bruidegom werd opgevolgd door een intieme slowdance met haar beste vriend. Na 18 maanden is ze gaan samenwonen met die vriend."

via GIPHY

10) "Het hele publiek moest lachen tijdens het gedeelte van de geloften over monogamie."

via GIPHY

Misschien ook voor jou:
9 Tenenkrommende anekdotes over bruidsparen en bruiloften die de plank flink misslaan
De Leven
  • Unsplash