7 Enorm verontrustende dingen uit de Sims 4

YouTuber Deligracy verzamelt zeven verontrustende elementen uit de Sims 4.

sims

1) Onder het blauwe tapijt van één van de appartement in het Mode District in San Myshuno vind je de restanten van een crime scène.  

Het gaat om 21 Chic Street Apartments en dan het meest rechter appartement. Je kunt de herinnering aan een dode sim niet weghalen, maar er enkel mee leven. Of het onder het tapijt vegen, zoals de makers van de Sims 4 hebben gedaan. | Beeld: YouTube/Deligracy

2) Deze hebben we al genoemd in een ander artikel, maar kan in dit rijtje niet ontbreken. Vampier-dierenartsen kunnen plasma ‘aftappen’ bij huisdieren als ze honden en katten opereren. 

Het baasje zal er nooit achterkomen. | Beeld: YouTube/Deligracy

3) Als je aan de bloemschiktafel een bos bloemen samenstelt en je hebt een ‘death flower’ in je inventaris, kun je de geur van de ‘death flower’ aan je bos bloemen toevoegen. Als je deze bos bloemen vervolgens aan een ouder persoon geeft, gaat die dood. 

Als je het aan een jongvolwassene geeft, worden ze volwassen en een volwassene wordt een oudere. Maar dat is toch iets minder luguber. | Beeld: YouTube/Deligracy

4) Als je het bed of een andere woohoo-plek heel klein maakt, kun je zien wat er allemaal gebeurt onder de lakens of het wateroppervlak. En dat hadden we liever niet geweten. 

Het is ook wel echt hilarisch trouwens. | Beeld: YouTube/Deligracy

5) Als je de testing cheats-code aan hebt staan, kun je met de rechtermuisknop objecten instellen als het hoofd van de Sims. Dat levert verontrustende taferelen op. 

Want ja, het toilet kan nog steeds gebruikt worden. | Beeld: Deligracy

6) In San Myshuno zie je vaak sims op de begane grond lopen om het realistischer te laten lijken. Als je inzoomt op hun gezichten zie je dit: 

Sim-zombies. | Beeld: YouTube/Deligracy

7) Deze is zo verontrustend dat hij niet meer in het spel zit. Maar in het begin was het zo dat als Sims verdronken, je hun dode lichamen dan nog kon zien liggen op de bodem. 

Te. Realistisch. | Beeld: YouTube/Deligracy
Tech
  • YouTube/Deligracy