/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2F2021%2F02%2F0havquyaGcIixC1612264650.jpg)
Nu ze 'superfoods' heten, zijn allemaal ouderwetse groenten ineens reuze hip

Als echte fitgirl kan je niet meer zonder spinazieshake of gojibessenmuesli

Ook rode bietjes horen helemaal bij de superfoods familie

Zo'n salade met bietjes is bijvoorbeeld onwijs 'fitnessgoals', maar er is een probleempje: bieten zijn niet te vreten

Ze zien er misschien gezellig uit, maar smaken toch vooral naar tuinaarde
En waarom zou je in godsnaam een schepje grond in je smoothie willen doen?

Dat is dus helemaal niet oké!

En het kan nog erger: zelfs in desserts duiken steeds vaker bietjes op
Een toetje hoort met zoete dingen als chocola en slagroom te zijn. En dus niét met gepureerde groenten die smaken alsof je net een bloempot hebt leeggegeten. Doe gewoon eens een keer normaal!
Bovendien is het een toestand om bietjes klaar te maken

The day after pies je ook nog eens alsof je een flinke blaasontsteking hebt

Ondertussen lijkt geen gerecht nog veilig voor de bietjeshysterie
Deze hype moet stoppen, dus zeg nee tegen rode bieten in je voedsel

Upcomnomnom
- iStock