Nog eens 11 bizarre dingen die klanten tegen winkelmedewerkers hebben gezegd

Eh, opmerkelijk.

winkelmedewerkers

1) Ik: "Wilt u jalapeños bij de nachos?" Klant: "Nee, ik ben extreem allergisch, dan ga ik misschien wel dood." Ik: "Dan kunt u beter helemaal iets anders bestellen, de kaas en salsa's die u heeft uitgekozen bevatten ook jalapeños." Klant: "Oh nee, maak je geen zorgen. Ik ben niet echt allergisch. Ik hou er alleen niet zo van."


2) "Ik werkte in een boekenwinkel en een vrouw kwam vragen waar de barbecue's staan. Ik zei dat we die niet verkochten, waarop de klant extreem boos werd omdat we wel boeken verkochten over barbecuen. Ik reageerde dat we ook boeken over nucleaire wapens verkochten, maar niet de wapens zelf."


3) "Iemand vroeg een keer of de winkel doorliep tot achterste muur van de winkel. Ik kan het niet beter uitleggen en ik weet ook nog niet precies wat er gebeurd is."


4) "Ik werk bij een benzinestation en iemand kwam de sleutel voor de wc vragen. Ik legde uit dat er geen sleutel is, maar dat de toilet bezet is als de deur op slot is. De klant vroeg hoe het toilet wist dat er iemand op zat. Ik moest toen uitleggen dat de klant zelf de deur op slot doet. Vijf seconden later viel het kwartje."


5) "Ik had een grasmaaier-service en een nieuwe klant vroeg hoe het werkte. Ik leg uit hoe we te werk gaan en de klant vroeg vervolgens of we naar zijn huis komen om het gras te maaien. Nee. We halen het gras op, maaien het bij ons op kantoor en brengen het dan terug...."


6) "Ik ben een keer een eeuwigheid bezig geweest iemand uit te leggen dat een laptop nog steeds opgeladen dient te worden. De klant bleef volhouden dat ze een laptop had en dus geen stroom nodig had."


7) "Ik werkte bij een tankstation en zag een keer een vrouw keihard met de autodeur tegen een betonnen paal slaan die ervoor zorgt dat auto's niet tegen de pompen aan kunnen rijden. Na een hele tirade komt ze naar binnen en roept ze tegen me dat ik beter moet kijken waar ik die palen neerzet. Alsof ik ze elke dag persoonlijk naar buiten breng."

8) "Er belde een keer iemand naar de hotelreceptie waar ik aan het werk was met een klacht. Hij gaf aan dat de hotelkamer geen badkamer had en dat hij verplaatst wilde worden. Ik legde rustig uit dat al onze kamers een badkamer hebben en vroeg of hij alle deuren had geprobeerd. Had 'ie niet gedaan."


9) "Ik bezorg pakketten en iemand waar ik kwam bezorgen vroeg een keer wat er in het pakket zat. Geen idee, jij hebt het besteld?"


10) "Toen ik een tiener was werkte ik in een keuken en maakte ik linzensoep. De wortels gingen er iets later in dan de bedoeling was, dus de eerste klant kreeg een kop waarvan de wortels nog een beetje knapperig waren. Een paar minuten later kwam de klant woedend terug. Hij wilde zijn geld terug omdat hij voedselvergiftiging zou krijgen van de rauwe wortels.


11) Ik werkte in een bibliotheek en een klant kwam met meerdere boeken naar de balie. Toen ik de terugbrengdatum noemde keek ze eerst verbaasd naar mij en toen naar haar vriend, waarop ze zei: "Je bedoelt dat ik de boeken terug moet brengen??"


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.