Is 'ie weer: Lidl verkoopt nú een hondenbed met zonnescherm

K3 zong het al: hittegolf in de stad. En dat zit er natuurlijk weer aan te komen. Misschien word jij daar wel hartstikke blij van, maar je hond denkt daar sowieso heel anders over. 

hondenbed

Nu zijn wij sowieso al een groot van van de Lidl (op de woordgrapjes na dan), maar ze komen nu weer met iets prachtigs. Een hondenbed mét zonnescherm, zodat je beste vriend met vier voeten ook nog een beetje normaal kan leven tijdens de extreme temperaturen die ons ongetwijfeld deze zomer weer te wachten staan. Daarom nu alvast terug van weggeweest, het Lidl zonnebed voor honden. Kijk hem chillen:

Foto: Lidl

Het bed staat op pootjes zodat er lekker een briesje onder die harige buik kan waaien en is voorzien van een zonnescherm. Dit scherm biedt bescherming tegen zonlicht tot maar liefst UV50 en zolang je fluffy maat niet meer weegt dan 60 kilo zit je goed. 

Foto: Lidl

Lidl is trouwens sowieso lekker bezig deze week wat huisdieren en hitte betreft (weten zij iets wat wij niet weten?) want ze verkopen ook zwembaden voor hondjes, koelmatten en waterfonteinspeeltjes. Cute! Of moeten we cool zeggen? Laat die zomer maar komennnn. Je favoriete viervoeter is er in ieder geval alvast klaar voor.