6 Keer het mooiste cadeau voor je bestie

Wat geef je je allerbeste vriend(in) in godsnaam? Nou dit!

vrienden

Is je beste vriend(in) of liefde van je leven binnenkort jarig? Natuurlijk wil je hem of haar dan met het allermooiste cadeau omver blazen. Hieronder geven we je een top 6 met cadeaus die het meeste worden gewaardeerd. Doe er je voordeel mee en verras je bestie op een unieke manier!

1) Kostbaar sieraad

Een prachtig sieraad of horloge staat nog steeds met stip op nummer 1. Een mooie ring, armband of ketting is nog altijd een gewild item waarmee je jouw liefde voor iemand goed tot uiting kunt brengen. Denk aan een merkhorloge of een sieraad met parels, steentjes of een bijzonder design. Het is voor de krijger een dierbaar object dat dagelijks, zichtbaar wordt gedragen. Een item met zowel echte als symbolische waarde!

2) Uniek dagje uit

Mooie herinneringen zijn een dierbaar ‘bezit’. Wat is er nu een beter cadeau dan samen van dit soort herinneringen opbouwen? Geef daarom een uniek dagje of weekendje uit cadeau. Daarbij kun je denken aan een escape room, een stedentrip, een boottocht of bijvoorbeeld een dagje levensgroot Monopoly spelen. Of maak contact met jullie innerlijke kind en ga lekker stoer een dagje in een Ferrari of op een trike rijden.

3) Workshop

Een andere manier om mooie herinneringen op te bouwen, is door samen naar een leuke workshop te gaan. Heeft jouw bestie altijd al taarten willen leren bakken, trommelen of make-up aanbrengen. Wat dacht je van een dagje brandweerman of -vrouw zijn? Of circusartiest? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een workshop voor te boeken. Vergeet vooral niet om vele leuke foto’s en video’s te maken!

4) Fotocadeau

Een persoonlijk cadeau om jullie vriendschap te bezegelen is een foto. Natuurlijk niet een kiekje in een enveloppe of simpel lijstje. Tegenwoordig zijn er vele, bijzondere manieren waarop je jullie favoriete foto samen kunt vastleggen. In glas, op een metalen plaat of in een bijzondere standaard. Zoek maar eens online wat de opties zijn om jullie foto als een fraai decorstuk voor in huis cadeau te geven. Mogelijkheden genoeg!

5) Dagje verwennen

Laat je bestie en jezelf eens even helemaal in de watten leggen. Ga naar een spa of wellness centrum en geniet van stoombad, massages, beauty-behandelingen en een heerlijke lunch. Samen komen jullie dan als herboren weer terug! Je kunt voor een locatie dicht in de buurt kiezen, maar je kan het natuurlijk ook extra speciaal maken door naar een plek in het buitenland te gaan. Bijvoorbeeld Spa, in de Belgische Ardennen of een prachtig wellness centrum in Griekenland of Turkije!

6) Cursus

Is er iets wat jouw vriend(in) graag zou willen leren, of nodig heeft voor zijn of haar carrière? Geef een (online) cursus cadeau! Dit is iets waar je bestie écht iets aan heeft! Zo kan er eindelijk die promotie komen, of kan een jeugddroom waar worden gemaakt met het leren bespelen van een muziekinstrument.

Je ziet, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en waarschijnlijk weet jij het best waar jouw vriend(in) echt blij van wordt!