9 Activiteiten die je echt moet doen deze herfst

Och, nu kunnen we helemaal niet meer wachten.

herfst

Op Neder-Reddit werd gevraagd wat typische herfstactiviteiten zijn waar iedereen naar uitkijkt. We zetten een aantal antwoorden op een rijtje om jou de nodige inspiratie te geven.

1) Taart bakken

Appeltaart, carrot cake, pompoentaart. Het zijn allemaal typische herfstbaksels die natuurlijk niet kunnen ontbreken. En daarna opeten, dat is het allerbelangrijkste natuurlijk.

2) Boswandeling

Het klinkt vanzelfsprekend, maar misschien is het zo vanzelfsprekend dat je er nog niet eens aan gedacht had. In de herfst is het bos op z'n mooist, dat wil je niet missen.

3) Pannenkoekenhuis

Dat is natuurlijk het hele jaar door een aanrader, maar na een boswandeling eindigen in een pannenkoekenhuis klinkt zo idyllisch dat we er direct zin in krijgen.

4) Thee en schilderen

'Liters thee drinken en uren schilderen. Kijk er enorm naar uit.'

5) Wandeling in de regen

'Goeie wandelingen Van dat weer dat het hard waait en regent, maar nog niet zo koud is dat het echt vervelend wordt waardoor een keer goed nat worden nog geen grote ramp is.'

6) Alle warme truien en dikke sjaals uit de berging halen

Na die ellendige zomer waarbij een enkele laag kleding eigenlijk al te veel is, mag je je nu weer heerlijk wikkelen in laagjes. Zachte truien, mooie sjaals: kom maar doooor.

7) Stoofpotten en stamppot

Heerlijke herfstige gerechten op tafel zetten na een gure herfstwandeling. Per direct en nu.

8) Pantoffels

Met pantoffels aan op de bank een goed boek lezen.

9) Sterke zomerverhalen

'Lekker naar de kroeg om onder het genot van een biertje naar sterke zomer verhalen te luisteren. Iedereen is natuurlijk op een prachtige vakantie geweest nu de wereld weer open is.'

De Leven
  • Unsplash