10 Dingen waar je naar uit kunt kijken deze herfst

Herfst is het beste seizoen dat er is en wel hierom...

herfst

1) De veranderende bladeren


Ja, dit klinkt misschien een beetje lame, maar je kan niet ontkennen dat je daar gelijk een warm gevoel van krijgt. Al die mooie kleuren. Ga lekker een boswandeling maken om daarna op te warmen met een warme maaltijd of een pumkin spice latte (zie ook punt 4)

2) Zonder schuldgevoel binnen zitten

Heerlijk met een dekentje op de bank een boek lezen, urenlang Simsen of op een betrouwbaar online casino wat geld bij elkaar winnen voor een wintervakantie. Zo van onder dat dekentje. Alles is immers al duur genoeg dit najaar, dus een beetje extra geld is altijd welkom.

3) Halloween


Een underrated feestdag in Nederland, maar gelukkig wordt het wel steeds populairder. Als je nog op zoek bent naar outfitinspiratie, hebben wij trouwens de ideale bron voor je. Deze kat heeft namelijk de beste Halloween-kostuums ooit.

4) PSL

Herfst is Pumkin Spice Latte-seizoen. Maar ook thee smaakt in de herfst gewoon net iets beter. En warme chocolademelk met slagroom is op een koude herfstdag ook een prima keuze.

5) Herfst-garderobe


Aan het begin van de zomer is het best leuk: dunne zomerjurkjes en luchtige korte broeken. Maar na een paar maanden is de variatie er wel uit en begin je uit te kijken naar laagjes, warme truien, donkere kleuren en mooie laarzen: de herfst- en wintergarderobe is gewoon veel leuker dan al die dunne kleren die na een kwartier alsnog veel te warm voelen. Sweater Weather all the way, wat ons betreft.

6) Dekentjes

Ze zijn al eerder voorbij gekomen, maar dekentjes verdienen eigenlijk gewoon hun eigen punt. Ze zijn er om je warm te houden, maar ook voor het knusse gevoel. En met de huidige gasprijzen zijn dekentjes dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit.

7) Kaarsen

Niets schreeuwt knusheid en gezelligheid zoals kaarsen dat doen. En met een beetje geluk warmen ze je huis ook nog een beetje op. Extra mooi meegenomen. (zie punt 6, dekentjes.)

8) Oktoberfest


Gooi die pullen vol en pak een bratwurst. Herfst betekent oktober en oktober betekent oktoberfest. Jawohl!

9) Bakken!

In de zomer moet je er niet aan denken om met je hoofd boven een bloedhete oven te hangen. Daarom is de herfst het perfecte seizoen om te bakken. Appeltaart, worteltaart en pompoentaart zijn gegarandeerd een succes, maar ook kaneelbroodjes en blueberry muffins mogen niet ontbreken in jouw herfst.

10) Knuffelen

Het moge duidelijk zijn, dit najaar moeten we op zoek naar alternatieve manieren om warm te blijven. En wat is effectiever dan knuffelen? Ook hier moet je, net als aan bakken, in de zomer niet aan denken, maar in de herfst ben je blij met al die lichaamswarmte van een ander. Knuffel erop los deze herfst, is ons advies.

De Leven
  • Unsplash